Menu
Cosul tau

Tablete enzimatice pentru fose septice Microbec, 20 grame, Bros

Tablete enzimatice pentru fose septice Microbec, 20 grame, Bros
Tablete enzimatice pentru fose septice Microbec, 20 grame, Bros
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Cod produs: brs_391_1
4,00Lei
10 sau mai multe → 3,88Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043
COLABORARI PJ SI SEAP: 0745.756.380

Tablete enzimatice microbiologice pentru biodegradarea continutului foselor septice.Produs microbiologic pe baza de enzime,sub forma de tablete pentru biodegradarea continutului foselor septice.Folosit cu regularitate, Microbec ajuta la vidanjarea mai rara a foselor septice, creste eficienta sistemelor de tratare a apelor reziduale, indeparteaza mirosul neplacut si desfunda sistemul de canalizare.

Mecanism de actionare:Microbec contine culturi de bacterii specializate si enzime, ce imbunatatesc procesul natural de descompunere a deseurilor organice. Sunt supuse biodegradarii rezidurile,hartia, resturile vegetale si grasimile.Microbec actioneaza in trei etape oferind astfel o separare rapida si eficienta a deseurilor, care sunt lichefiate si apoi descompuse cu ajutorul enzimelor in componente simple in totalitate nepericuloase si sigure pentru mediu si apa. Ca urmare, depozitele acumulate pot fi indepartate si fosele septice pot fi vidanjate mai rar.Utilizarea antibioticelor si a dezinfectantilor puternici  pe baza de clor precum si cresterea cantitatii de deseuri pot scadea eficienta Microbec.Pentru ca produsul sa actioneze corespunzator este recomandata cresterea dozei de intretinere sau utilizarea produsului fara clor pentru curatarea toaletei cum ar fi MicrobecWC BIO GEL.Microbec ofera eficienta maxima atunci cand este folosit cu regularitate.

Doza initiala: 2 tablete pentru 3 m3


Doza de intretinere:capacitatea fosei septice,sistemului de tratare a apei in m3:

- 1-3 m3 :1 tableta pe saptamana

- 4-8 m3: 2 tablete pe saptamana

- >8 m3: 4 tablete pe saptamana

Reactivarea dupa o pauza in utilizare: 2 tablete timp de doua zile apoi conform specificatiilor de mai sus.In cazul unei pauze mai lungi in utilizare dublati doza in prima saptamana.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.