Menu
Cosul tau

Erbicid Mustang, 1 litru, Dow Agrosciences

Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Descriere:

Erbicid sistemic postemergent, destinat combaterii buruienilor cu frunza lata din culturile de cereale paioase si porumb.

Principalele buruieni combatute

• Mustang asigura combaterea totala a turitei (Galium aparine) si musetelului (Matricaria spp.) chiar si in stadii avansate de dezvoltare.

Mustang are o eficacitate foarte buna si in combaterea palamidei (Cirsium arvense).

Mustang combate, de asemenea, alte peste 100 de specii de buruieni cu frunza lata frecvente in culturile cerealiere, printre care: Amaranthus spp., Ambrosia artemisiifolia, Anthemis arvensis, Atriplex spp., Brassica spp. , Centaurea cyanus,Chenopodium spp., Helianthus annuus, Papaver rhoeas, Polygonum spp., Sonchus spp.,Stellaria media.

• Mustang penetreaza foarte rapid suprafata foliara a buruienilor, migrand spre punctele de crestere ale acestora. Opreste cresterea buruienilor in 24 de ore.

Mod de utilizare:

Produsul se aplica primavara la temperaturi de peste 5ºC, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10ºC.

Cereale paioase

MUSTANG are o fereastra foarte larga de aplicare putand fi folosit de la inceputul infratirii pana la formarea a II-III internodii.

• Mustang este mai putin dependent de temperatura decat majoritatea erbicidelor, componentele sale devenind active chiar de la temperaturi de 5ºC.

Este perfect tolerat atat de cerealele de toamna cat si de cele de primavara.

Porumb

Mustang este selectiv pentru hibrizii de porumb. Se aplica in stadiul de 4-6 frunze. Produsul nu se aplica la cultura de porumb daca s-au facut tratamente cu insecticide organofosforice.

Mustang in doza de 0,4 l/ha combate in procent mai mare de 95% buruienile aflate in primele faze de vegetatie. Pentru combaterea buruienilor perene si a celor aflate in stadii avansate de dezvoltare se recomanda doza de 0,6 l/ha.

Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit – 200-400 l/ha.

Mustang nu afecteaza culturile postmergatoare. In cazul in care recolta de baza a fost compromisa din diverse cauze, se pot semana la doua saptamani de la tratament, cereale de primavara, iar dupa patru saptamani, porumb sau soia.

Compatibilitate: MUSTANG poate fi administrat concomitent cu fungicide, insecticide, o gama larga de graminicide, ingrasaminte foliare. In cazul amestecului cu alte produse este de preferat efectuarea unui test practic, respectandu-se dozele prescrise.

Specificatii tehnice
Substanta activaacid 2,4-D (ester), florasulam
Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Buruieni combatutedicotiledonate anuale, dicotiledonate perene
Cantitate1 litru
Culturagrau, orz, ovaz, porumb, secara
Impotrivaalbastrita, loboda, rapita salbatica, rocoina, romanita de camp, samulastra floarea soarelui, susai
Momentul aplicariipostemergente
StareSE - suspoemulsie
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.