Menu
Cosul tau

Fungicid Maccani, 1 Kg, Basf

Descrierea produsului

Informatii despre fungicid Maccani:

Mod de prezentare1 kilogram
Compozitie/Substanta activaDitianon, Piraclostrobin
Concentratie substanta activa12 g/kg, 40 g/kg
ProducatorBASF
Combate activitateaFainare, rapan
Plante tratateMar
FormulareWG – granule dispersabile in apa
Tipuri AplicarePulverizare

Caracteristici: Maccani este un fungicid sistemic translaminar si protectant a carui substante active au o actiune eficienta asupra rapanului si fainarii la mar.

Mod de actiune: Maccani este un fungicid pe baza de piraclostrobin, din familia strobilurinelor, cu efect uni-site si care are ca mod de actiune inhibarea respiratiei mitocondriale. Aceasta duce la reducerea energiei necesare in procesele esentiale din celulele agentului patogen. Ditianon a doua substanta activa face parte din grupa chinonelor, cu efect multi-site, cu actiune de contact si preventiva, inhiband germinatia sporilor. Maccani este astfel un produs sistemic translaminar si protectant. Piraclostrobin se misca local in cuticula protejand fructele in curs de dezvoltare de ciclurile urmatoare de infectie cu rapan. Parteneriatul celor doua substante active si modurile de actiune diferite, permit realizarea unei strategii robuste anti- rezistenta. Se vor aplica tratamente preventive.

Mod de utilizare: La pomii fructiferi se aplica tratamentul preventiv incepand cu fenofaza de buton roz pana la  inceputul coacerii fructelor.  Intervalul dintre stropiri este de 7-12 zile. In cazul perioadelor cu presiune de infectie mare, intervalul intre tratamente nu depaseasca 9 zile. Se pot aplica maxim 4 tratamente.

Compatibilitate: Maccani este in general miscibil cu insecticide si fungicide, precum si cu ingrasaminte foliare, dar amestecul trebuie verificat in prealabil. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

CulturaAgentul patogenDoza
MarFainare, Rapan0.15% (2.25 kg/ha)

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Specificatii tehnice
Substanta activaditianon, piraclostrobin
Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate1 Kg
Culturamar
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combatereafainarii, rapanului
StareWG - granule dispersabile in apa
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha