Menu
Cosul tau

Ingrasamant organic Biohumussol, 1 litru

Ingrasamant organic Biohumussol, 1 litru
Printeaza fisa de produs

Descriere

MOD DE ACŢIUNE

BIOHUMUSSOL Lichid este un fertilizant humic activ, pur ecologic, care stimulează creșterea și sănătatea plantelor. Conține săruri de acizi humici, fulvo acizi, aminoacizi, micro și macro elemente, bacterii vii și alte substanțe ușor de asimilat de către plante.
Plantele tratate cu Biohumussol Lichid au un sistem imunitar mai puternic, lucru care le face mai rezistente la schimbări bruște de temperatură și la boli.

Biohumussol Lichid remediează solurile afectate de folosirea îndelungată a substanțelor chimice. Prin aplicare repetată, solul afectat de tratamentele cu substanțe chimice (erbicide, insecticide, fungicide) se va repopula complet cu microorganismele benefice plantelor.

Biohumussol Lichid poate fi aplicat foliar și radicular prin orice metodă de stropire sau irigare, sporind creșterea numerică și dimensională a frunzelor și a rădăcinilor, la culturile de cereale, legume, pomi și arbuști fructiferi, viță de vie și flori.

MODUL DE UTILIZARE:

Aplicare foliară: pentru fertilizare foliară se utilizează soluția 2,5:100 (5 l/tratament/ha). Tratamentul solului: pentru tratamentul solului se utilizează soluția 1:10 (1l BHS Lichid dizolvat în 10l apă). Tratament pre-semănare: se vor înmuia semințele în soluția de 3% (1:30) și se vor lăsa timp de 24 de ore la mectat, apoi se vor semăna în maxim două zile de la tratament. Hrănirea rădăcinilor: pentru fertilizarea radiculară se utilizează soluția 1:50.

RECOMANDĂRI

ATENȚIE!!!

Biohumussol lichid este compatibil cu toate produsele pentru protecția plantelor, cu excepția sulfatului de cupru și a soluției bordeleze. 
 

AVANTAJELE EXTRACTULUI DE HUMUS DE RAMĂ “BIOHUMUSSOL - LICHID”:

 Acesta poate fi aplicat pentru sistemul foliar și radicular prin orice metodă de stropire sau irigare, sporind creșterea numerică și dimensională a frunzelor și a rădăcinilor.
Suprimă ciupercile dăunătoare din sol. În plus, microorganismele din extract produc hormoni, vitamine, nutrienţi, enzime, aminoacizi și minerale necesare chiar și plantelor tinere. Remediază solurile afectate de folosirea îndelungată a substanţelor chimice. Prin aplicarea repetată, solul se va repopula complet cu microorganismele benefice plantelor distruse de substanţele chimice de-a lungul anilor. Acesta îmbunătăţește structura solului, scăzându-i densitatea și crescându-i aeraţia.

 Crește retenţia apei în sol, micșorând cantitatea de apă folosită la irigare cu 30 la sută.  Atunci când BHS Lichid este aplicat după recoltare, raportul de transformare a resturilor vegetale în humus este de circa 30 de ori mai mare faţă de orice alt preparat chimic sau organic.

Diluarea acestuia prin preparare nu afectează calităţile acestuia. Se poate dilua în proporţie de la 1/10 până la 1/100, microorganismele din extract rămânând vii și active.
 Proporţia de diluare este dictată doar de sistemul de irigare.
 Nu este toxic, nu arde plantele, nu are restricţii de folosire, se poate folosi în orice cultură, în seră sau pe câmp și este compatibil cu orice fel de preparat chimic.

 Nu conţine și nu oferă condiţii de viaţă pentru E. Coli, Salmonella sau alţi dăunători.
 Humusul de râmă din care se prepară extractul își păstrează caracteristicile și proprietăţile fizico-chimice ani de zile. 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha