Menu
Cosul tau

Insecto-Acaricid Novadim Progress, 100 ml

Insecto-Acaricid Novadim Progress, 100 ml
Lipsa Stoc
Insecto-Acaricid Novadim Progress, 100 ml
  • Disponibilitate: ATENTIE: Acest produs nu mai este disponibil in oferta noastra!
  • Cod produs: agrprd_0010
14,00Lei
10 sau mai multe → 12,50Lei
100 sau mai multe → 12,00Lei

MODUL DE ACTIUNE

NOVADIM PROGRESS® este un insecto - acaricid cu actiune sistemica, de contact si ingestie. Substanta activa este rapid absorbita de catre planta si translocata in interiorul acesteia. In acest fel produsul poate controla atat daunatorii de la suprafata cat si pe cei din interiorul aparatului foliar. Substanta activa dimetoat actioneaza prin intreruperea impulsurilor nervoase catre sistemul nervos al insectei. Rezulta o stare de hiper-excitare, urmata de paralizia si in final moartea acestora.

 

SPECTRUL DE ACTIUNE

NOVADIM PROGRESS® asigura un control efectiv asupra unui spectru larg de insecte cu aparat bucal de intepat, supt si masticat cum ar fi Hemiptera, Thysanoptera, Coleoptera, Diptera, Lepidoptera si Acari ce dauneaza intr-o paleta larga de culturi.

 

RECOMANDARI DE UTILIZARE

Tratamentele vor fi efectuate preventiv, la avertizare sau cand atacul atinge pragul economic de daunare. Numarul de aplicari este cuprins intre 1 si 4 depinzand de intensitatea atacurilor. Intervalul dintre aplicari este de aproximativ 10-14 zile. Controlul asigurat de NOVADIM PROGRESS® dureaza intre 14 si 18 zile, in functie de conditiile climatice si de tipul de daunator combatut.

 

RECOMANDARI PENTRU UTILIZATORI

Cantitatea de apa pentru solutia de tratat variaza intre 300 - 400 L si 1.000 - 1.500 L, functie de cultura in care se aplica operatiunea de combatere si de fenofaza de dezvoltare. NOVADIM PROGRESS® este compatibil cu majoritatea produselor de uz fitosanitar cu exceptia celor care dau o reactie alcalina. De asemeni nu este compatibil cu produsele formulate pe baza de sulf. Se recomanda un test de compatibilitate inainte de a se folosi in parteneriat cu alte produse. Se va pastra o distanta de minim 10 metri intre zonele tratate si luciuri ori bazine de apa. Este toxic pentru albine si nu se recomanda a fi aplicat in perioada de zbor a acestora.

 

In conditii nefavorabile cum ar fi seceta, arsita, intervale racoroase cu temperaturi scazute sub media perioadei sau stadiu avansat de dezvoltare al buruienilor, se recomanda sa se aplice produsul combinat cu un adjuvant potrivit.


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha