Menu
Cosul tau

Prokum pasta - momeala raticida, 100 grame

Prokum pasta - momeala raticida, 100 grame
Prokum pasta - momeala raticida, 100 grame
  • Disponibilitate: Ultimele 24 buc
  • Cod produs: agim_0299_100
Vizualizari: 738
5,00Lei
40 sau mai multe → 4,70Lei
Printeaza fisa de produs

Descriere

Substanta activa: Brodifacoum - 0,005 g%, anticoagulant de sinteza pe suport de pasta ambalat in plicuri de 10 g.

Se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor in locuinte, grajduri si cladiri agricole, gradini, depozite de deseuri, cazarmi, magazii, containere, vagoane..

Mod de utilizare: Se plaseaza momeala in galeriile active si locurile frecventate de soareci si sobolani. Amplasarea se face in recipienti (tavite de carton, plastic) in locuri, ferit de lumina, umezeala, sa nu permita accesul copiilor si animalelor domestice, in apropierea cailor de acces, a cuiburilor sau in locurile de hranire a sobolanilor. In cazul in care este posibil fixati momeala, astfel incat sa nu poata fi deplasata.

Pentru combaterea sobolanilor produsul se amplaseaza in cantitate de 1-6 plicuri la distante de 5 m(2 m in zone cu infestare puternica). A se verifica regulat consumul otravii si a se inlocui regulat otrava consumata sau imprastiata pana inceteaza consumul.

Masuri de precautie:

A nu se lasa la indemana copiilor. a se pastra departe de alimente, bauturi si furaje.

Evitati contactul cu pielea. A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului. Purtati manusi de protectie. A se depozita intr-un recipient sub cheie.


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Specificatii

Generalitati
Greutate 100 grame

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha