Menu
Cosul tau

Stimulator de crestere Tomatostim, 25 ml, CCDB BIOS

Conditionare: lichid incolor

Caracteristici: Preparat utilizat pentru stimularea legarii de rod la tomatele de sera, solar si camp.

Mod de utilizare: Florile de tomate care sunt nepolenizate sau incomplet polenizate, de obicei nu reusesc sa lege rod, ele cad de pe plante (avorteaza) mai ales in perioada timpurie a sezonului datorita temperaturilor scazute din timpul noptii, respectiv diferente mari de temperatura intre zi si noapte, cantitatii insuficiente de lumina solara, deci intr-un cuvant - conditii nefavorabile pentru polenizare.

- 2%, adica 200 ml de preparat la 10 litri de apa - pentru zile insorite.

- 3%, adica 300 ml de preparat la 10 litri de apa - pentru vreme nebuloasa.

Cu solutia astfel obtinuta se stropesc florile de tomate. Primul tratament se va face cand primele 2 - 3 flori din inflorescenta primului etajsunt deschise sau partial deschise, acestea fiind cele care s-ar pierde fara tratament, datorita conditiilor naturale neprielnice.

Pentru spatiile protejate (sere, solarii), tratamentul se repeta saptamanal (in aceeasi zi a saptamanii), pana cand conditiile naturale devin prielnice pentru legare. De regula sunt necesare 3 - 4 tratamente.

Pentru tomatele de camp, sunt suficiente 2 tratamente, unul la inceputul infloririi si al doilea la inflorirea in masa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.