Menu
Cosul tau

Abonament lunar, intretinere plante de interior, EcoPot40, maxim 40 plante, SemPlus

Serviciu asigurat pe baza de abonament lunar, numai pentru judetele Ilfov, Giurgiu si Bucuresti!

Include deplasarea de o data pe săptămănă a unei persoane specializate pentru efectuarea tuturor operaţiunilor necesare dezvoltări în condiţii optime a plantelor: amenajare jardiniere, schimbul ghivecelor, fertilizarea periodică, tratamente preventive sau curative, ştergerea frunzelor, aplicarea luciului. Materialele, substantele sunt incluse in pretul abonamentului.
(perioada operaţiuni apr-oct.)

- asiguram deplasarea si interventia o data pe saptamana la toate plantele.

- toate produsele sunt incluse in pretul abonamentului, cu urmatoarele exceptii - ghivecele, daca va fi necesar sa schimbam, acestea au cost separat.

- insecticide bio, se aplica preventiv, dar si curativ, in pretul abonamentului

- fungicide bio, impotriva bolilor, la fel, aplicam preventiv, dar si curativ, in pretul abonamentului

- fertilizant bio, specific fiecarei tip de plante, in pretul abonamentului

- intretinerea ulterioara cu lustrant special pentru frunze.

Pretul in acest caz, avand in vederea numarul si marimea plantelor este de 1200 ron pe luna, TVA inclus. Abonamentul se incheie pe o perioada de minim 6 luni, cu posibilitatea prelungirii, daca se doreste.

Se asigura contract de servicii, iar pentru personalul Dvs care doreste un asemenea abonament, se ofera un discount de 10 procente, daca este cazul, desigur.

Toate operatiunile sunt efectuate de specialisti in nutritia si protectia plantelor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.