Menu
Cosul tau

Adeziv flexibil pentru gresie, faianta, mozaicuri sau piatra naturala, interior/exterior Mesterica Total MT, 25 Kg, Sipex

Adeziv flexibil pentru gresie, faianta, mozaicuri sau piatra naturala, interior/exterior Mesterica Total MT, 25 Kg, Sipex
  • Disponibilitate: Lipsa stoc
  • Producator: Sipex
  • Cod produs: spx_981309500
75,00Lei

Adeziv Mesterica Total MT - 300 Flexo este un adeziv flexibil pentru placări ceramice(faianță, gresie, gresie porțelanată), pentru mozaicuri și pentru piatră naturală rezistentă la patare. Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii din: bai, bucătării, terase, balcoane, din domeniul casnic, birouri și spații publice.

Achiziția materialelor necesare reprezintă un pas important în toate construcțiile și mai ales în proiectele de amenajare. Fie că alegi să montezi singur gresia și faianța, fie că apelezi la un specialist, există câțiva pași de urmat sau criterii după care trebuie să te ghidezi. Odată cu alegerea plăcilor ceramice, trebuie să acorzi la fel de multă atenție și în alegerea adezivului pentru gresie și faianță.

Ce adeziv aleg pentru gresie faianță?

Un adeziv bun se alege în funcție de rezistența și durabilitatea proiectului de montaj pentru a preveni dezlipirea plăcilor, crăparea lor sau infiltrațiile de apă. Un adeziv pentru gresie și faianță se alege în funcție de tipul plăcilor ceramice, suprafața suport, timpul de uscare și locul utilizării. În situația în care plăcile ceramice vor fi montate pe pereți, este esențial ca adezivii să nu curgă. Totodată, cand vine vorba de montajul plăcilor ceramice la exterior, vei avea nevoie de un adeziv care să reziste la variații de temperatura. Cele mai utilizate tipuri de adezivi pentru placările ceramice sunt cele pe bază de lianți minerali.

Adeziv Mesterica Total MT - 300 Flexo

Adeziv Mesterica Total MT - 300 Flexo este un adeziv flexibil pentru placări ceramice(faianță, gresie, gresie porțelanată), pentru mozaicuri și pentru piatră naturală rezistentă la patare. Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii din: bai, bucătării, terase, balcoane, din domeniul casnic, birouri și spații publice. Nu se recomanda utilizarea pe suporturi din metal, lemn sau plastic. Acest tip de adeziv este pe bază de lianți minerali, este deformabil, cu alunecare redusă și open-tine extins.

Caracteristicile adezivului Mesterica Total MT - 300 Flexo

  • pentru placări ceramice și piatră naturală
  • pentru interior și exterior
  • bună aderență la suport

Adezivul Mesterica Total MT - 300 Flexo este format dintr-o combinație de ciment, adaosuri minerale, aditivi și fibre de celuloză. Produsul este un adeziv de culoare gri.

Cum se utilizează adezivul Mesterica Total MT - 300 Flexo:

Conținutul unui sac se introduce în cantitatea de apă indicată. Omogenizarea se va face cu un dispozitiv mecanic echipat cu un ax cu palete, până la obținerea unei paste omogene. Pasta astfel obținută se lasă la maturat 5 minute și apoi se amestecă din nou. Adezivul se aplică pe suport și se întinde cu o gletieră crestată ce va fi menținută înclinată la 600 față de suprafață.

AmbalareSac hartie 25 Kg
Tip adezivAdeziv pe baza de lianti minerali, deformabil, clasa C2TES1 conform SR EN 12004:2008.
DestinatieProdus flexibil, destinat pentru placarea pardoselilor si peretilor, atat la interiorul cat si la exteriorul acestora. Ex: bai, bucatari, terase, balcoane, etc. in domeniul casnic/ birouri/ spatii publice.
Consum orientativ3 – 4 Kg/m2 – in functie de dimensiunile placilor si stratul suport.
Aderenta in mediu uscat≥ 1,0 N/mm2
Aderenta in mediu umedAderenta dupa imersia in apa: ≥ 1,0 N/mm2.
Aderenta dupa ciclul inghet-dezghet≥ 0,5 N/mm2.
Timp deschis30 minute
Temperatura punere in opera5°C / 30°C
UtilizabilTimp de intarire de 24 de ore.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.