Menu
Cosul tau

Adeziv pentru gresie si faianta Ceresit CM 12, interior / exterior, gri, 25 kg, Ceresit

Adeziv Ceresit CM 12 este un adeziv pentru suprafețele etanșate sau porțelanate la interior. Prezintă o aderență foarte bună și poate fi utilizat pentru plăcile ceramice cu format mare, pentru placările încălzite și pentru suprafețe hidroizolate. Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii atât la interiorul clădirilor, cât și la exteriorul acestora.

Achiziția materialelor necesare reprezintă un pas important în toate construcțiile și mai ales în proiectele de amenajare. Fie că alegi să montezi singur gresia și faianța, fie că apelezi la un specialist, există câțiva pași de urmat sau criterii după care trebuie să te ghidezi.
Odată cu alegerea plăcilor ceramice, trebuie să acorzi la fel de multă atenție și în alegerea adezivului pentru gresie și faianță.

Ce adeziv aleg pentru gresie faianță?

Un adeziv bun se alege în funcție de rezistența și durabilitatea proiectului de montaj pentru a preveni dezlipirea plăcilor, crăparea lor sau infiltrațiile de apă. Un adeziv pentru gresie și faianță se alege în funcție de tipul plăcilor ceramice, suprafața suport, timpul de uscare și locul utilizării. În situația în care plăcile ceramice vor fi montate pe pereți, este esențial ca adezivii să nu curgă. Totodată, cand vine vorba de montajul plăcilor ceramice la exterior, vei avea nevoie de un adeziv care să reziste la variații de temperatura. Cele mai utilizate tipuri de adezivi pentru placările ceramice sunt cele pe bază de lianți minerali.

Adeziv Ceresit CM 12 adeziv flexibil cu consistență plastic fluidă pentru plăci ceramice

Adeziv Ceresit CM 12 este un adeziv pentru suprafețele etanșate sau porțelanate la interior. Prezintă o aderență foarte bună și poate fi utilizat pentru plăcile ceramice cu format mare, pentru placările încălzite și pentru suprafețe hidroizolate.

Este recomandat pentru placarea pereților și a pardoselii atât la interiorul clădirilor, cât și la exteriorul acestora. Este un produs semiflexibil, pentru trafic intens. Se poate utiliza în domeniul casnic, birouri, spații publice și industrial. Adezivul este format dintr-o combinație de ciment cu filleri minerali și modificatori.

Caracteristicile adezivului Ceresit CM 12

  • aderență bună
  • consistență plastic fluidă
  • pentru plăci porțelanate la interior, balcoane și terase pentru suprafețe etanșate la interior
  • pentru pardoseli încălzite la interior grosime strat 2-15 mm r
  • ezistent la apă și îngheț

Adezivul Ceresit CM 12 este un produs de culoare gri.

Cum se utilizează adezivul Ceresit CM 12:

Conținutul unui sac trebuie turnat în cantitatea de apă corespunzătoare amestecată cu un mixer profesional pană la omogenizare. După aproximativ 5 min se amestecă din nou. Consistența adezivului trebuie adaptată la formatul plăcilor și la suprafața pe care se aplică (orizontală sau verticală). Materialul se va întinde pe suprafața suport cu o mistrie zimțată în așa fel incat intradosul plăcii sa fie acoperit în totalitate.

AmbalareSac hartie 25 Kg
Tip adezivAmestec de ciment cu filleri minerali si modificatori, clasa C2E conform SR EN 12004:2007 A1:2012.
DestinatieProdus semiflexibil pentru placarea peretilor si pardoselilor atat in interiorul cladirilor si cat la exteriorul acestora. Pentru trafic intens. Produsul se poate utiliza in domeniul casnic, birouri, spatii publice si industrial.
Consum orientativIntre 1,4 si 4,2 Kg/m2 - in functie de dimensiunile placilor si stratul suport.
Aderenta in mediu uscat≥ 1,0 N/mm2
Aderenta in mediu umed≥ 1,0 N/mm2
Aderenta dupa ciclul inghet-dezghet≥ 1,0 N/mm2
Timp deschis30 minute
Temperatura punere in opera5°C / 30°C
UtilizabilChituire dupa cel putin 24 de ore.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.