Menu
Cosul tau

Agent de biocontrol cu rol insecticid, Wizard (gata de folosit), 500 ml, Norofert

Agent de biocontrol cu rol insecticid, Wizard (gata de folosit), 500 ml, Norofert
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

WIZARD este un produs ecologic formulat pe bază de uleiuri vegetale cu acțiune directă și repelentă asupra unui spectru larg de insecte dăunătoare plantelor.
Prin conținutul său, acționează asupra insectelor acoperindu-le cu o peliculă subțire de ulei (distrugerea insectelor prin sufocare), respectiv ținându-le la distanță datorită uleiurilor aromatice (acțiune repelentă).
Acționează cu succes împotriva păianjenilor, acarienilor, afidelor și viermilor de ghiveci (atunci când este aplicat direct pe vierme), inhibându-le hrănirea prin crearea unui disconfort cauzat de mixul de uleiuri vegetale și minerale.

Avantajele aplicării aminoacizilor organici vegetali:
Datorită formulei 100% ecologice nu este dăunător pentru om și animale.
WIZARD conține doar materii prime ecologice, fără adaos de substanțe toxice pentru om și animale.

Mod de aplicare:
Produsul se poate aplica direct pe frunze pe de primăvara până toamna, o dată la două săptămâni prin pulverizări repetate până când particulele ajung pe toată suprafața plantei.
ATENȚIE! NU TREBUIE SĂ REALIZĂȚI O ÎMBĂIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanță de 20 cm, suficient cât particulele să ajungă pe suprafața frunzelor.
Produsul poate fi aplicat și împotriva viermilor de ghiveci astfel: atunci când viermii au dimensiuni foarte mici (2-3 mm) se pulverizează pe toată suprafața pământului din ghiveci, iar atunci când viermi au ajuns la dimensiuni mari (2-3 cm) se aplică direct pe vierme (îmbăiere).
Nu depășiți frecvența recomandată! Agitați flaconul înainte de pulverizare!

Stocare și precauții:
Păstrați recipientul la loc uscat și răcoros, departe de acțiunea directă a luminii și a razelor de soare! Temperatura recomandată de păstrare: 20 - 35 grade Celsius.
A nu se ține la îndemâna copiilor!

Alte informații:
Produsul conține materii prime folosite în agricultura ecologică.
Produsul nu este toxic pentru om și animale și respectă toate prevederile Reg. CE 889/2008 de punere în aplicare a Reg. CE 834/2007 privind regulile și restricțiile agriculturii ecologice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.