Menu
Cosul tau

Cartite

Gama variata de repelenti si capcane impotriva cartitelor, acestea duc la indepartarea cartitelor sau prinderea acestora.

Producător: Bros Model: brs_233
Bros Sonic sperie eficient cartitele si alte rozatoare de pamant fara folosirea substantelor chimice. Cum functioneaza Bros Sonic? Emitand semnale acustice cu o frecventa de 400Hz, Bros Sonic actioneaza impotriva cartitelor si rozatoarelor subterane care sunt inzestrate cu un simt al auzului i..
63,59Lei
Producător: Bros Model: brs_419
`Dispozitiv pe baza de sunet si vibratii pentru combaterea cartitelor, a soarecilor de camp si a altor rozatoare din vizuini. Se alimenteaza cu baterii cu incarcare solara. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furniz..
101,98Lei
BROS - cartite capcana - cu stegulet indicator
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_040
Capcana ecologica pentru prinderea cartitelor si a soarecilor de camp permite animalelor sa intre inauntru de unde nu mai pot iesi. Mod de utilizare: Depistati usor coridorul subteran in care se misca cartitele.Puneti capcana in canalul descoperit fiind atenti ca pamantul sa nu patrunda in cap..
36,00Lei
Producător: Bros Model: brs_328
Karbidex pentru cartite CARBID impotriva cartitelor si soarecilor de camp este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru indepartarea daunatorilor din curtea sau gradina dvs. Mod de utilizare: Pelete CARBIDEX impotriva cartitelor  se as..
20,39Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)