Menu
Cosul tau

Seminte de ardei iute pentru ghiveci Little Wonder, 0,5 grame, Agrosem

Ardeiul iute ornamental pentru ghiveci Little Wonder este o planta anuala, inaltimea 20-30 cm, cu tufa deasa, fructe mici, cu varf ascutit, gust iute. Pe aceeasi tufa se gasesc fructe in culori diferite: verde, galben, rosu, violet, ceea ce confera plantei un aspect deosebit, vesel. Utilizare: scop decorativ in locuinte cultivat in jardiniere, ghivece si in gradini. Potrivit pentru consum.

Ingrijire

Semintele de ardei Little Wonder se seamana in perioada februarie-martie in spatii inchise pentru producerea de rasad. Inainte de a planta rasadurile este necesar sa  adaugati un ingrasamant organic , pentru fertilizarea  solului. Rasadurile de Ardei iute Little Wonder se poate planta in gradini dar si in ghivece sau jardiniere. Avand o inaltime maxima de 30 cm nu este nevoie de palisare.

Sfat SemPlus

Semintele de ardei germineaza mai greu, de aceeea este necesar ca substratul  in care sunt semanate sa aiba o temperatura de minim 15 grade Celsius. Pentru a avea plante sanatoase si cu o productivitate ridicata,in timpul vegetatiei plantele se pot stropi cu ingrasaminte foliare.


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Specificatii tehnice
Inaltimea plantei20-30 cm
Generalitati
Hobby / ProfesionaleProduse hobby

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha