Menu
Cosul tau

Bare de ingrasamant universal - 30 bucati

Bare de ingrasamant universal - 30 bucati
Lipsa Stoc
Bare de ingrasamant universal - 30 bucati
  • Disponibilitate: ATENTIE: Acest produs nu mai este disponibil in oferta noastra!
  • Cod produs: agrocs_A210/161
Vizualizari: 1319
8,99Lei
Printeaza fisa de produs

Descriere

AGRO Ingrasamant universal bare asigura o nutritie pe termen lung si echilibrat timp de o luna. Ingrasamantul este potrivit pentru toate plantele cultivate in recipiente acasa si in gradina.

Beneficiile ingrasamantului

- continutul de nutrienti echilibrat

- sprijina o crestere sanatoasa a plantei si a formarii radacinii, asigura plantelor flori abundente, nutritie pe termen lung.

- aplicare simpla

Amploare si modalitate de folosire

Barele de ingrasamant se vor infige la suprafata solului, dar nu prea aproape de planta, mai mult trebuie sa fie amplasate inspre marginea ghiveciului. In ghivecele mai mari, barele trebuiesc sa fie amplasate uniform. Se va uda in conformitate cu necesitatile plantei. Plantele nou plantate sau transplantate se vor fertiliza numai dupa 3 saptamani. Apoi, in fiecare luna, fertilizati o data. In timpul iernii utilizati o jumatate de doza.

Diametrul ghiveciului

12 cm - 1 bara

15 cm - 2 bare

18 cm - 3 bare

Indrumari de siguranta si protectie a sanatatii

Se va pastra in locuri in care copii nu au acces. Se va pastra in locuri unde nu sunt depozitate alimente, bauturi sau hrana destinata animalelor. In timpul utilizarii nu consumati alimente, bauturi si nu fumati. Nu inhalati praf. Impiedicati intrarea in contact cu epiderma sau ochii.

Conditii de depozitare

Acest produs va fi depozitat in propriul lui ambalaj in locuri uscate, pastrandu-se separat fata de alimente, Se recomanda ca ambalajele sa fie livrate centrelor de recicalre a ambalajelor.

 

 

 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha