Menu
Cosul tau

Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome

Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
Bioactivator flora microbiana benefica cu efect dezinfectant pentru sol Regenesol. TEQ (doza pentru 100 mp - vol. 120 ml), Chromosome
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: SemPlus
  • Cod produs: chrmsm_0115
99,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0745.756.405
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

REGENESOL.TEQ este un bioactivator hidrosolubil (sub forma de pulbere) de flora microbiana benefica.

Acesta contine surse importante de energie pentru microorganismele benefice din sol, cum ar fi: glucoza, proteina bruta vegetala, carbon organic pur, enzime vegetale, vitamine si alti nutrienti cu rol de bioactivator pentru principalele clase de microorganisme care au rol dezinfectant la nivelul solului:

- Bacillus Subtillis
- Bacillus Pumilus
- Lysinibacillus Sphaericus
- Bacillus Thuringiensis etc.

Toate aceste clase de microorganisme prezente in sol au rol puternic antagonist impotriva factorilor patogeni si daunatorilor.

Microorganismele activate cu ajutorul REGENESOL.TEQ actioneaza asupra unui spectru foarte larg de insecte, larve si oua de insecte, precum:

- oua si larve de tuta absoluta;
- oua si larve de musculita alba;
- viermi;
- nematozi;
- oua si larve gandac de colorado;
- paienjeni;
- acarieni;
- viermele sarma.

REGENESOL.TEQ activeaza microorganismele benefice si le asigura necesarul de energie pentru dezvoltarea coloniilor formatoare de unitati, iar aceste colonii active tocmai formate suprima bolile din sol, ouale daunatorilor si insectele.

De asemenea, produsul poate fi folosit pentru refacerea solurilor saracite (exploatate intensiv cu ingrasaminte chimice si pesticide). Datorita continutului sau, acesta contribuie la repopularea solului cu micronutrienti, humus, aminoacizi esentiali si microorganisme benefice.

REGENESOL.TEQ poate fi considerat atat un regeneratorul universal pentru sol, dar si un foarte bun bioactivator de flora microbiana cu efect benefice pe termen lung pentru plante.

 

Metoda de aplicare: 

Foliar: flacon 120ml in 10 litri de apa / 100 metri patrati

Produsul se recomanda a fi aplicat atunci cand temperatura din sol este de minim 5 grade Celsius, iar temperatura mediului ambient (temperatura aerului) este de minim 10 grade Celsius timp de 3 zile consecutive.

Perioada optima de aplicare
RENEGESOL se aplica cu 7 zile inainte de plantarea/transplantarea rasadurilor.
Dupa aplicare asteptati 24 de ore dupa care puteti efectua lucrari mecanizate (frezare) si puteti planta.

De asemenea, produsul poate fi aplicat prin picurare la radacina in situatiile in care rasadurile au fost deja plantate in doza de 120ml (un flacon) in 200 litri de apa / 100 metri patrati.
 

CONTINUT FLACON:

25% AMINOACIZI, din care:
   - 50% L-aminoacizi
   - 10% N
   - 13% P2O5
   - 15% K2O

75% CARBON ORGANIC, din care:
- 56% acizi humici
- 16% acizi fulvici
- 8% K2O

Temperatura de depozitare: 5-30 grade CelsiusROLUL AMINOACIZILOR:

Alanina:
 are o actiune asupra vitezei de crestere a plantelor si stimuleaza formarea clorofilei. De asemenea, stimuleaza dezvoltarea radacinilor si este aminoacidul primar al sevei.

 

Arginina: este activa in stimularea fotosintezei si intarzie procesul de imbatranire biologica. Are o actiune asupra vitezei proceselor biologice si asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres, etc.

Acidul aspartic: are o actiune asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres. Reprezinta o sursa de azot pentru planta si participa la multe procese metabolice. Aspargina este purtatorul azotului, unul dintre nutrientii cei mai importanti pentru planta.

 

Cisteina: are o actiune asupra reducerii sulfului din planta. Participa la reducerea sulfatului asimilativ in cloroplast.
 

Acidul Glutamic: are o actiune asupra cresterii vegetative de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare. Contribuie la asimilarea azotului anorganic de catre planta. Este un precursor al noilor aminoacizi.
 

Glicina: este unul dintre primii compusi utilizati in sinteza clorofilei (un mijloc de prevenire impotriva clorozei). O actiune cruciala in formarea tesuturilor vegetale. Contribuie la cresterea vegetativa a plantei si are un rol important in procesul de polenizare si fructificare, inlesnind dezvoltarea mugurilor si a frunzelor. Ea este, de asemenea, implicata in sistemele de rezistenta in fata unor situatii contrare.
 

Histidina: este implicata in procesul cresterii vegetative, de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare. Acesta intra in joc intr-un numar mare de procese metabolice: productia de celule, productia de histamina.
 

Izoleucina: are o actiune asupra cresterii vegetative de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare.
 

Leucina: ajuta la regenerarea si repararea celulelor tisulare si regleaza nivelurile de azot din planta.
 

Lizina: este activa in stimularea fotosintezei si intarzie procesul de imbatranire biologica. Are o actiune asupra cresterii vegetative de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare. Ea este, de asemenea, implicata in sistemele de rezistenta in fata unor situatii contrare.
 

Metionina: are o actiune asupra maturitatii fructelor si are un rol important in revitalizarea radacinilor. Actioneaza asupra senescentei frunzelor si florilor si intarzie caderea frunzelor si fructelor. Metionina reprezinta un fitohormon foarte important.
 

Fenilalanina: joaca un rol esential in mecanismele de aparare si in constituirea peretilor si fibrelor. Promoveaza germinarea, cresterea lastarilor si stimuleaza formarea radacinilor.
 

Prolina: are o actiune asupra gestionarii apei pentru culturi si intareste peretii celulari. Are o actiune asupra rezistentei la conditii extreme precum caldura, frig, seceta, salinitate. Favorizeaza rata polenizarii, protejand polenul impotriva vremii nefavorabile sau promovand recuperarea germinarii polenului dupa frig.
 

Serina: are o actiune asupra stimularii fotosintezei, asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres, etc. Are un rol important in echilibrul hormonal din planta. Are o actiune asupra reducerii sulfului.
 

Treonina: are o actiune asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres.
 

Triptofan: are o actiune asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres. Este sintetizat mai ales in tulpini si frunze tinere si in seminte in curs de dezvoltare. Efecte principale: cresterea, alungirea celulelor, stimularea apicala a dezvoltarii fructelor, formarea mugurilor, formarea de noi radacini, stimularea sintezei etilenei, inhibarea caderii frunzelor si fructelor.
 

Tirozina: joaca un rol esential in mecanismele de aparare si in constituirea peretilor si fibrelor plantei, actionand asupra puterii raspunsului plantei la stres, boli, etc.
 

Valina: are o actiune asupra vitezei de formare a radacinilor si asupra vitezei de crestere a unei plante. Are, de asemenea, o actiune asupra formarii semintelor. Ea este implicata in sistemele de rezistenta in fata unor situatii contrare.REGENESOL.TEQ face parte din tehnologia IMUNO.TEQ, tehnologie inovativa care are la baza selectarea celor mai eficiente substante biofortifiante si imunostimulatoare pentru toate culturile vegetale.
Produsele care fac parte din tehnologia IMUNO.TEQ se prezinta sub forma de pulberi superconcentrate si sunt 100% hidrosolubile. 
O noutate in domeniu, tehnologia IMUNO.TEQ propune folosirea biofortificantilor imunostimulatori superconcentrati in locul inputurilor agricole clasice, deoarece produsele realizate sub aceasta tehnologie acopera tot spectrul de nevoie pe care la au culturile vegetale.
Dozele reduse / hectar fac produsele IMUNO.TEQsa fie ergonomice, usor de pastrat si transport, iar termenul de valabilitate al acestora este de 5 ani.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate120 ml
Culturalegume
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Mirossesizabil
Modul de actiuneconctact, sistemic
Scapa deacarieni, viermi, nematozi, musculita alba, tuta absoluta
StareWP - pulbere umectabila
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricoldezifectant de sol
Specificatii tehnice
Substanta activaBacillus Thuringiensis, Lysinibacillus Sphaericus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.