Menu
Cosul tau

Biostimulator de inradacinare pentru rasaduri, butasi si arbusti fructiferi Adam LQD, 250 ml, SemPlus

Descarca certificat compatibilitate agricultura ecologica

ADAM LQD este un biostimulator nemicrobian de tip PFC 6, CMC 1 conform regulamentului 1009/2019. Este un produs formulat pe bază de carbon organic pur cu rol stimulator de înrădăcinare rapidă.
Având în compoziția sa cantități foarte ridicate de acizi fulvici și humici, ADAM LQD activează flora microbiană de la nivelul solului imediat ce a fost aplicat, acest lucru rezultând în popularea rădăcinii răsadurilor, respectiv stolonilor și arbuștilor fructiferi cu microorganisme benefice fixatoare de azot, fosfor, potasiu și microelemente. ADAM LQD poate fi folosit în agricultura ecologică ca input organic conform Reg. (CE) 848/2018.
Modalitatea de aplicare:

PLANTARE/TRANSPLANTARE

Diluați 10L de ADAM LQD în 10 litri de apă, apoi turnați în fiecare cuib 50 ml de soluție și plantați / transplantați.

GERMINARE A SEMINTELOR

Diluați 250ml de ADAM LQD în 10 litri de apă și aplicați prin înmuierea semințelor timp de 2-4 ore în soluție sau aplicați soluția prin pulverizare/stropire direct pe semințe (până la umectarea totală a acestora), după care așteptați minim 2 ore (recomandat 24 ore) până la semănat. Întreaga suprafață a semințelor va fi populată cu cele două clase de microorganisme, și odată ajunsă în sol, procesul de germinație va fi accelerat de activitatea microorganismelor care vor produce enzime la nivelul semințelor.
Depozitare: La loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț (10-25 grade Celsius)

 

Conținut declarat:

Conținut declarat:
pH (20ºC) 9,2
Densitate (20ºC) 1,009g/cm³
Apă (105ºC) 97,8%
Substanță uscată 2,20%
Materie organică 52,7%

Cenușă (450ºC) 47,3%
Azot total <0,16%
Azot amoniacal <0,03%
Azot amoniacal și nitric <0,04%
K total 0,492%

KO total 0,593%
P total <2,3 mg/Kg
Zn 3,48 mg/Kg
Cu <0,9 mg/Kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.