Menu
Cosul tau

Biostimulator pe baza de aminoacizi organici Green 80, 100 ml, SemPlus

Biostimulator pe baza de aminoacizi organici Green 80, 100 ml, SemPlus
Biostimulator pe baza de aminoacizi organici Green 80, 100 ml, SemPlus
-30 %
Biostimulator pe baza de aminoacizi organici Green 80, 100 ml, SemPlus
Biostimulator pe baza de aminoacizi organici Green 80, 100 ml, SemPlus
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Green 80 (biostimulator) este un biostimulator natural, formulat pe bază de aminoacizi organici de origine vegetală. Produsul acționează ca un biostimulator, însă și ca fertilizant deoarece conținutul de aminoacizi este de 80% (asimilabili de către plantă). De asemenea, produsul are în compoziția sa, sulfat de mangneziu, care ajută la o mai bună asimilare a microelementelor din sol. Timp de pauză până la recoltare : nu necesită repaos între aplicare si recoltare.

MARFA NU ESTE INFLAMABILĂ.

Tehnica de aplicare: aplicare foliară sau irigare prin picurare. Pregătirea soluției: se amestecă în bazinul utilajului de erbicidare conform instrucțiunilor de aplicare. Compatibilitate: evitați amestecul cu substanțe pe bază de sulf și/sau cupru. Măsuri de igienă și protecția muncii: A se evita contactul cu ochii și pielea. A se utiliza măsuri de protecție individuală în momentul aplicării. În caz de contact cu ochii, clătiți abundent cu apă și adresați-vă de urgență medicului. A nu se depozita sau deversa lângă cursuri de apă/surse de apă potabilă. Ambalajele goale se vor preda numai agenților economici autorizați. Condiții de depozitare: a se păstra între +7°C și +35°C. Valabilitate: 2 ani de la data fabricației

Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolstimulatori de crestere

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.