Menu
Cosul tau

Beneficii din natura RSS Feed

Scurt indrumar despre beneficiile legumelor, fructelor, plantelor aromatice si plantelor medicinale ce ne stau la indemana!

05 ian. Tu stii de ce sunt importante microorganismele pentru gradina ta?
0 750
Microorganismele sunt organisme foarte mici, cum ar fi bacteriile, ciupercile si algele, care se gasesc in mod natural in sol. Sunt importante pentru ..
31 mar. Legumele, fructele si vitamina C
0 4582
Legumele, fructele si vitamina CIn general, asociem citricele cu vitamina C, dar stiai ca exista multe alte fructe si legume care contin acest nutrien..
26 feb. Cum asa ai grija de gradina si livada ta - Sfaturi utile pentru tot anul!
1 3643
Zilele insorite de primavara se aproapie cu pasi repezi, iar pentru gospodarul sau gradinarul pasionat, deja au incepul planificarea lucrarilor din li..
30 dec. Trateaza-ti insomniile cu ajutorul plantelor
0 2185
Se recomanda infuzii sau decocturi calde, indulcite cu miere sau zahar, preparate din plante cu actiune sedativa sau amestecuri de plante specifice. S..
28 dec. Modalități naturiste de prevenire și tratare a diabetului zaharat
0 901
Dozele de insulină care se administrează zilnic pot fi scăzute după un tratament îndelungat cu plante sau ceaiuri medicinale și numai după controlul d..
11 feb. TRANDAFIRUL DE DULCEATA – OAZA DE LUMINA DIN GRADINA
Mihai 2 3036
Pasionati sau nu de frumos si parfum, gurmanzi sau nu, iubitori de natura sau nu, indiferent de categoria din care faceti parte, in aceasta primavara ..
24 ian. Despre leustean
Mihai 0 4405
Despre leustean  Planta legumicola perena cu inaltimea de 1 metru, cu Frunze mari, alungite, verzi-brumarii. Frunzele si semintele au un conţinu..
15 ian. Beneficii - ridichea neagra si ridichea rosie
Mihai 0 5726
 Planta legumicola anuala, cu radacina sferica sau conica-alungita, carnoasa, comestibila, cu coaja alba, rosie, violacee sau neagra si cu frunze ma..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)