Menu
Cosul tau

Bolile si daunatori in culturile agricole RSS Feed

13 ian. Cartitele, avantaje si dezavantaje in gradina noastra!
0 5643
Cartitele pot fi benefici sau daunatori in gradina de legume, in functie de context. Pe de o parte, cartitele sunt pradatori naturali ai melcilor si a..
13 ian. Cum ne afecteaza melcii gradina de legume
0 2515
Melcii pot provoca pagube semnificative in culturile de legume,  mai ales prin mestecarea frunzelor si a tulpinilor tineri. Acest lucru poate duce la ..
03 feb. Ce sunt si ce eficienta au pesticidele ecologice pe baza de microorganisme?
1 6625
Agricultura este un domeniu complex care are la baza anumite principii ”de functionare”, aproape matematice atunci cand vine vorba de tehnologiile pe ..
21 aug. Afidele, sa le cunoastem pentru a putea preveni!
0 665
Afidele sunt daunatori important ai culturilor de legume si  cartof  producand atat pagube directe prin inteparea si sugerea sucului celular, dar si i..
19 nov. Basicarea frunzelor de piersic (Taphrina deformans)
0 3460
Conditii de infectie la basicarea frunzelor de piersicBasicarea este o boala frecvent intalnita in cultura piersicului, producand pagube semnificative..
17 nov. Simptome produse de organismele dăunătoare la tomate cultivate în spaţii protejate
0 1647
Simptome produse de ciuperci la tomate cultivate în spaţii protejateCiupercile fitopatogene acţionează puternic asupra plantei la nivel biochimic, fiz..
17 nov. Antracnoza sau patarea purpurie (blumeriela jaapi) la pomii fructiferi
0 1967
Conditii de infectie cu antracnoza la pomii fructiferi In tara noastra ciuperca este des intalnita si produce pagube mai ales in sudul tarii, in prima..
03 oct. Bolile si daunatorii in culturile de sfecla rosie
0 4994
Bolile si Sfecla rosie  pentru consum este atacata in general de aceleasi boli  si daunatori  ca si sfecla de zahar  sau sfecla furajera,  insa mult m..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)