Menu
Cosul tau

Cultura plantelor medicinale RSS Feed

30 dec. Trateaza-ti insomniile cu ajutorul plantelor
0 2595
Se recomanda infuzii sau decocturi calde, indulcite cu miere sau zahar, preparate din plante cu actiune sedativa sau amestecuri de plante specifice. S..
28 dec. Modalități naturiste de prevenire și tratare a diabetului zaharat
0 1101
Dozele de insulină care se administrează zilnic pot fi scăzute după un tratament îndelungat cu plante sau ceaiuri medicinale și numai după controlul d..
22 iun. Anghinarea - actiune terapeutica benefica
Mihai 0 2250
 IMPORTANTA. BIOLOGIE. ECOLOGIE . Anghinarea a fost folosita in terapeutica inca din secolul al XVI-lea , insa actiunea sa coleretica s-a stabilit..
22 iun. Tarhonul - multiple intrebuintari
Mihai 0 3980
IMPORTANTA . BIOLOGIE. ECOLOGIE.  Materia prima si compozitia chimica. Se cultiva pentru partea aeriana (Dracunculi herba) in stare proaspata sa..
13 iun. Isopul - planta medicinala straveche
Mihai 0 12792
IMPORTANTA. BIOLOGIE. ECOLOGIE.  Isopul este cunoscut din antichitate fiind amintit in lucrarile Theophrast , Dioscorides, Columella si Plinius ..
03 iun. Chimionul - planta aromatica si medicinala
Mihai 1 3870
IMPORTANTA. BIOLOGIE. ECOLOGIE.  Chimionul ( Chimenul), raspandit in flora spontana din Europa si Asia, este luat in cultura din timpuri stavech..
30 mai Despre coriandru
Mihai 0 6386
IMPORTANTA.BIOLOGIE. ECOLOGIE Coriandrul este cunoscut din cele mai vechi timpuri, fiind utilizat in scop aromatic si medicinal. A fost luat in cu..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)