Combinația de culori depinde de fundal, de culoarea recipientelor și, desigur, de gustul fiecăruia.

Chiar dacă în timpul înfloririi, unele plante sunt deosebit de frumoase, se pot planta și răsaduri folositoare cum ar fi: căpșuni, frunze de usturoi, rozmarin parfumat, cimbru sau oregano.


La începutul sezonului, ne întrebăm cum să se combine, cum să planteze, astfel încât plantarea în funcție de condiții meteorologice variabile să fie atractivă și la modă. Grădinile de balcon și jardinierele sunt mai naturale în fiecare an. Plantele tradiționale, cum ar fi: pelargonii, fuksia, begoniile, urzica ornamentală, sunt la modă. In Gorenjska se pomovează plantarea de garoafe, care va fi moda în combinație cu lăptișorul dantelat, gauro, rozmarin sau asparagus. Plantarea ar trebui să fie mai simplă pentru a fi mai ușor și foarte bine îngrijită  prin adăugarea de plante cu frunze.


Toate aceste frumuseți tradiționale vor deveni spectaculoase prin adăugarea de flori mici înflorite, cum ar fi:  flori de tip fagure sau frunze cum ar fi: cartofii dulci și ierburi colorate. Plantarea va fi și mai plăcută pentru noi dacă sunt și plante utile, cum ar fi: căpșuni, usturoi cu frunze, rozmarin parfumat, cimbru delicat sau oregano. Conținutul obligatoriu al jardinierelor de anul acesta implică și plantele care atrag albine și fluturi, cum ar fi: oregano, bidens "Beedance", trifoi, busuioc, cimbru și oregano.Combinația de culori depinde de fundal, culoarea recipientelor și, desigur, de gustul nostru. Cea mai nouă combinație de culori este roz pal și albastru. Desigur, putem combina diferite nuanțe calde de culori: de la galben, portocaliu până la roșu aprins. În poziție însorită, cea mai bună varietate de soiuri vor fi: begonii, pelargonii sau surfinius în combinație cu plante cu frunze închise la culoare. Putem experimenta și cu plante de culoare pastel: verde-albastru sau verde-albastru proaspăt, deoarece vor concentra lumina pe plantele cu frunze verzi și albastru: ghiocei, lobelia, felicia, lavanda, brahikomi.


Alegeți mai multe jardiniere spațioase și containere în care este așezată pâsla de lână pe fund și Plantella Ideal, un pământ cu cinci componente, distribuiți plantele și umpleți cu vârf și îdesați ușor plantele.

Următoarea fertilizare va fi necesară doar la 4 săptămâni după plantare. Apoi, în funcție de combinația de plante de flori sau de frunze, vom folosi un îngrășământ perfect cu vitamine Plantella Flower, pentru a proteja plantele sensibile împotriva dăunătorilor în plante. În timpul plantării, una sau două plăci lipicioase galbene BioPlantella sunt introduse în recipient.