Într-un sol de calitate, există suficiente elemente nutritive pentru creșterea inițială a materialului sădit, iar în aproximativ o lună plăntuțele dvs. trebuie să fie fertilizate. Cele mai recomandate sunt îngrășămintele lichide care, pe lângă azot, fosfor și potasiu, adaugă microelemente precum pinul și fierul și vitaminele care măresc rezistența plantelor.Doar un iubitor de plante ca dvs își dorește ca florile de pe balcon să fie atât de frumoase încât să taie respirația oricui se va uita la ele. Visele sunt una, dar realitatea poate fi complet diferită.Învățăm din greșeli, este ceva ce ați auzit de foarte multe ori. Doar citiți aceste câteva rânduri, urmați instrucțiunile, iar succesul va fi garantat. Credem că ați auzit deja despre solul Plantella Ideal, cu cinci componente, care este potrivit pentru transplantarea, plantarea și cultivarea plantelor de balcon.Structura substratului, conținutul de nutrienți și alte componente ale solului permit o bună dezvoltare a rădăcinilor, frunze puternice și sănătoase și înflorire bogată de lungă durată. Dacă ați folosit în acest an, sunteți deja pe calea cea bună spre succes.

Dați-le  îngrășământ de calitate


Într-un sol de calitate, există suficiente elemente nutritive pentru creșterea inițială a materialului sădit, iar în aproximativ o lună plăntuțele dvs. trebuie să fie fertilizate. Cele mai recomandate sunt îngrășămintele lichide care, pe lângă azot, fosfor și potasiu, adaugă microelemente precum pinul și fierul și vitaminele care măresc rezistența plantelor.

Creșterea și înflorirea plantelor tinere pot fi de asemenea accelerate prin fertilizarea lor cu îngrășăminte foliare prin frunze. Cu aceste îngrășăminte, nu puteți face prea multe daune supradozajului în plantele tinere.Ce îngrășământ este cel mai bun de utilizat?

Folosiți un îngrășământ lichid de înaltă calitate cu o componentă organică și adăugați vitaminele Plantella Cvet, care permit plantei să primească cantități suficiente de nutrienți în fiecare etapă de dezvoltare. Este imbogățită cu 11 vitamine si extracte de alge marine. In plus fata de nutrientii principali, conține micro-nutrienti, in special fier, bor si cupru. Cu îngrășământul Plantella Cvet,  la începutul sezonului de creștere, plantele sunt fertilizate o dată pe săptămână, mai târziu, în perioada de vârf de înflorire, și poate de două ori pe săptămână. Pentru plantele verzi, utilizați îngrășămintele Plantella List , care au substanțele nutritive speciale pentru plantele verzi.