Menu
Cosul tau

BOAZ WSP, Tratament ecologic insecticid și fungicid pentru semințe, 175 grame

Tratamentul ecologic insecticid și fungicid pentru semințe reprezintă o metodă de protecție a semințelor împotriva insectelor dăunătoare și a ciupercilor patogene, utilizând produse și tehnici prietenoase cu mediul înconjurător. Acesta are ca scop principal protejarea sănătății și calității semințelor, asigurându-le o germinare și o creștere sănătoasă.

Temperatura de depozitare: 5-25 grade Celsius, ferit de razele soarelui și de îngheț

Valabilitate: 60 de luni de la data fabricației

BOAZ WSP este un produs premium, superconcentrat și este recomandat a fi folosit pentru tratarea tuturor tipurilor de semințe. Produsul este un tratament complet și are în compoziția sa un mix complet de substanțe active cu rol de biostimulare a semințelor, asigurând un mediu optim pentru un start germinativ spectaculos. Prin conținutul său, BOAZ WSP are rol protector întrucât substanțele active prezintă, de asemenea, acțiune fungicidă și insecticidă împotriva unui spectru larg de boli și dăunători.

DOZE RECOMANDATE

Grâu, orz, triticale, secară, mazăre, soia: 175 g în 10-15 litri apă / 1000 kg

Porumb, sorg, floarea-soarelui, rapiță: 875 g în 10-15 litri apă / 1000 kg

CONȚINUT

Trichoderma harzianum 1 x 10^7 ufc/g
Acizi fulvici 1%
Acizi humici 12%
Bacillus licheniformis 1 x 10^5 ufc/g
Bacillus pumilus 1 x 10^5 ufc/g
Bacillussubtilis 1x10^5ufc/g
Aminoacizi liberi 15%
Ascophyllum nodosum 1,5%
Azotorganic(N) 1,25%

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.