Menu
Cosul tau

Brody, blocuri de parafina pentru soareci si sobolani, 10 kg, Kollant

Brody, blocuri de parafina pentru soareci si sobolani, 10 kg, Kollant
Brody, blocuri de parafina pentru soareci si sobolani, 10 kg, Kollant
  • Disponibilitate: Iti doresti acest produs? Il aducem pentru tine!
  • Producator: Kollant
  • Cod produs: rdx_0479
280,00Lei

Vreau acest produs

Beneficiezi de o reducere suplimentara de 7%
Captcha

Raticid Blocuri Parafinate BRODY 


• Compozitie: brodifacoum 0,005 g, benzoat denatonium 0,001 g
• Formulare: substante apetisante si ademenitoare
• Culoare: albastra

 

Caracteristici Raticid Blocuri Parafinate BRODY 


Spectru rozatoare: soareci de casa (Mus musculus), sobolan cenusiu ( Rattus norvegicus), sobolan negru (Rattus rattus).

Otrava de soareci si sobolani Brody contine o substanta amara pentru a preveni ingerarea accidentala de catre copii. Produsul este adecvat pentru utilizarea in jurul cladirilor, industriale (hale, depozite), cladiri rurale si civile, case, pivnite, garaje, depozite si gradinile aferente, precum si in zonele exterioare.

 

Mod de utilizare Raticid Blocuri Parafinate BRODY 


Produsul este gata pentru folosire si trebuie aplicat in dozele recomandate mai jos. Evitati atingerea produsului cu mainile goale. Utilizati manusi adecvate, sigur si clar marcate. Recipientele trebuie sa fie pozitionate in siguranta, protejate de agentii atmosferici, evitand ingestia momelilor de catre speciile nevizate precum si dispersarea in mediu. Observati care este zona infestata si amplasati momeala cu recipientul in apropierea galeriilor, in calea rozatoarelor si in locurile unde sunt vazute in mod frecvent.

 

Doze recomandate si recomandari Raticid Blocuri Parafinate BRODY 


Soarece de casa: 2 momeli 40 g per 100 m²
Sobolan cenusiu: 3-5 momeli, 50-100 g per 100 m²
Sobolan negru: 3-5 momeli, 50-100 g per 100 m²

Verificati recipientele cu momeala in mod regulat si completati momeala care a fost consumata. Verificati in mod frecvent in vederea indepartarii rozatoarelor moarte, care trebuie eliminate in conformitate cu regulamentele in vigoare. Nu aruncati carcasele in acelasi loc cu gunoiul menajer.

Utilizati manusi adecvate atunci cand manipulati animalele moarte. Nu aruncati recipientele in mediu. Produsul nu este destinat utilizarii permanente. Deratizarea nu trebuie sa dureze mai mult de 6 saptamani. La sfarsitul tratamentului eliminati recipientele cu momeala ramasa in conformitate cu regulamentele in vigoare.

 

Informatii medicale


Mecanism de actionare: substanta activa a produsului este un adversar al vitaminei K si reduce sinteza hepatica a factorilor dependenti de vitamina K.
Simptome: In urma ingerarii unor cantitati seminficative de produs care poate duce la o inhibitie si parenchimului.

Terapia: daca sunt ingerate cantitati seminificative ale produsului, induceti voma, lavajul gastric sau administrati carbune activ. Activitatea protrombinei trebuie monitorizata imediat in urma ingerarii si pe parcursul urmatoarelor cateva zile. Daca activitatea protrombinei este redusa, administrati vitamina K. Alegeti care este terapia cea mai potrivita cu ajutorul asistentei de la un centru de intoxicatii.

 

Avertizari


Recipientele (statiile de intoxicare) cu momeala, trebuie sa fie pozitionate in siguranta in vederea minimalizarii riscurilor de deschidere si ingerare accidentala de catre copii sau animale pentru care momeala nu a fost destinata. Momeala trebuie folosita doar in acele recipiente disponibile pe piata, adecvate, sigure si clar marcate.

Evitati operatiunile de deratizare acolo unde exista alimente sau produse alimentare neprotejate. Nu utilizati produsul in agricultura. In caz de contimanare, spalati mainile cu atentie cu apa si sapun din abundenta.

Nu utilizati din nou recipientul si nu il aruncati in mediu. Produsul poate fi periculos pentru animalele de companie sau pentru alte animale pentru care momeala nu a fost destintata. Daca ingerearea a avut loc cu siguranta, atunci trebuie indusa voma. Contactati un medic veterinar, indicand eticheta.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.