Menu
Cosul tau

Capcana pentru muste, homevo

Homevo Capcană pentru Muşte este special concepută pentru atragerea şi capturarea muştelor. Modelul realizat în urma unor studii astfel încât muştele, odată intrate, să nu poată evada. Are în interior un plic dizolvabil în apă care conţine un puternic atractant alimentar.  Produsul este ideal pentru a fi folosit în spaţiile de creştere a animalelor şi în zonele frecventate de muşte. Este foarte eficientă şi uşor de folosit.

Homevo Capcana pentru Muste este cel mai sigur si eficient produs de combatere a mustelor. Capcana se decupeaza in partea de sus, in locul care este marcat cu simbolul unei foarfeci , apoi se trage de dispozitivul galben, care este prevazut cu un orificiu de agatare. Se introduce apa pana la marcajul de pe punga si se agata in locurile frecventate de muste: terase, localuri, in apropierea adaposturilor de animale, a locurilor de depozitare a gunoaielor, etc. Capcana contine un plic autodizolvabil in apa pe baza de alimente si feromoni sexuali, fiind irezistibil pentru muste. Acestea patrund in capcana prin fanta special conceputa din partea de sus, fara posibilitatea sa iasa. Dupa plasarea ei, capcana devine activa in 1-2 zile si este apoi eficienta 3-4 saptamani. În această capcană se pot prinde până la 15.000 de muşte.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.