Menu
Cosul tau

Erbicid Goltix 700 SC , 5 litri, Adama

Erbicid  Goltix 700 SC , 5 litri, Adama
Erbicid Goltix 700 SC , 5 litri, Adama
Rezerva la producator
Nu putem avea stocuri uriase, dar, rezerva produsul, iar noi iti confirmam rapid daca acesta este disponibil la PRODUCATOR.
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Adama
  • Cod produs: rdx_0122
1.550,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0745.756.405
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Date tehnice Erbicid GOLTIX 700 SC


• Substanta activa: 700 g/l metamitron

• Formulare: (SC) Suspensie concentrata
• Certificat de omologare nr. 212PC/20.10.2016

 

Omologari Erbicid GOLTIX 700 SC

 

Sfecla de zahar, Sfecla rosie, Sfecla furajera

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale si Poa annua (firuta)

Doza: 4,0 – 5,0 L/ha in 300 L apa, 1 tratament preemergen
Stadiu de dezvoltare: BBCH 00 – 34


Sfecla de zahar, Sfecla rosie, Sfecla furajera

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale si Poa annua (firuta)

Doza: 5,0 L/ha in 300 L apa, aplicat in 3 tratamente secventiale postemergente la dozele de 1,0; 2,0 si 2,0 L/ha
Stadiu de dezvoltare: BBCH 00 – 34


Sfecla de zahar, Sfecla rosie, Sfecla furajera

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale si Poa annua (firuta)

Doza: 5,0 L/ha in 300 L apa, aplicat in 3 tratamente secventiale: 2,0 L/ha premergent si 2 tratamente postemergente la doza de 1,5 L/ha fiecare
Stadiu de dezvoltare: BBCH 00 – 34

 

Sfecla de zahar, Sfecla rosie, Sfecla furajera

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale si Poa annua (firuta)

Doza: 5,0 L/ha in 300 L apa, aplicat in 3 tratamente secventiale: 1,65 L/ha preemergent si 2 tratamente postemergente la doza de 1,65 L/ha fiecare
Stadiu de dezvoltare: BBCH 00 – 34

Sfecla de zahar, Sfecla rosie, Sfecla furajera

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale si Poa annua (firuta)

Doza: 5,0 L/ha in 300 L apa, aplicat in 3 tratamente secventiale postemergente la doza de 1,65 L/ha fiecare
Stadiu de dezvoltare: BBCH 00 – 34Mod de actiune Erbicid GOLTIX 700 SC

 

Goltix 700 SC este un erbicid selectiv si actioneaza prin inhibarea fotosintezei datorate perturbarii transportului de electroni in buruienile susceptibile. Este absorbit in mod predominant de radacini, dar si de frunze, dupa care este translocat acropetal si distribuit. In decurs de cateva zile de la tratament, buruienile rasarite devin clorotice si complet necrotice sub efectul razelor solare.
 


Mod de utilizare Erbicid GOLTIX 700 SC


Goltix 700 SC poate fi aplicat in preemergenta si/sau postemergenta, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale, dar si a unor specii de graminee din culturile de sfecla. Produsul este total selectiv pentru toate culturile de sfecla (de zahar, rosie, furajera) si are cea mai mare perioada de aplicare.

Tratamentele se aplica in stadiul de dezvoltare al culturii BBCH: 00 – 34 (de la 2 – 5 zile dupa semanat pana inainte de intalnirea frunzelor de sfecla intre randuri). Efectul de combatere este cu atat mai bun cu cat buruienile sunt intr-un stadiu cat mai timpuriu de dezvoltare (din faza de cotiledoane pana la cel mult 2 frunze adevarate). La aplicarea in postemergenta, se recomanda adaugarea unui adjuvant care intensifica absorbtia produsului de catre frunzele buruienilor.

 

Prepararea solutiei


Se face prin umplerea cu apa a 2/3 din volumul rezervorului instalatiei de stropit, se adauga cantitatea necesara de produs, se pune in functiune recircularea sau agitatorul la viteza moderata, dupa care se completeaza cu apa pana la semn. Dispozitivul de agitare a solutiei se mentine in functiune si in timpul aplicarii pe teren.

Dupa golirea bidonului, acesta se clateste de trei ori cu apa, iar apa de clatire se toarna in rezervorul echipamentului de stropit. Preparati doar cantitatea de solutie utilizabila intr-o zi de lucru.

 

Compatibilitate
 

Produsul Goltix 700 SC poate fi compatibil cu multe dintre pesticidele folosite in mod curent in Romania, cu exceptia produselor cu reactie puternic alcalina. Amestecurile vor fi utilizate imediat ce au fost preparate. In mod obligatoriu, se vor respecta si instructiunile de folosire a produsului partener.

Modul de comportare al culturii la utilizarea amestecurilor este mult influentat si de conditiile meteorologice. Nu amestecati niciodata produsele fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate pe suprafete mici.
 

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Buruieni combatutedicotiledonate anuale si Poa annua (firuta)
Cantitate5 litri
Culturasfecla de zahar, sfecla rosie, sfecla furajera
Impotrivafiruta, ardeiul broastei, ciumafaie, costrei, iarba barboasa, loboda, meisor, mohor, musetel, odos, palamida, pungulita, rocoina, romanita de camp, turita, zarna
Momentul aplicariipostemergente, preemergente
StareSC suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activametamitron

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.