Menu
Cosul tau

Fructe proaspete - Mure Thornfree, 1 Kg, Contz Daniel-Constantin

Fructe proaspete - Mure Thornfree, 1 Kg, Contz Daniel-Constantin
Contact producator
Fructe proaspete - Mure Thornfree, 1 Kg, Contz Daniel-Constantin
  • Disponibilitate: Contact producator
  • Cod produs: piatasemplus_00017

Murele Thornfree sunt produse in plantatia proprie, pe o suprafata de 5000 metri patrati, intr-un mod natural, in ferma pe care o detin, in localitatea Rosia de Amaradia, judetul Gorj, folosind butasi de calitate, sisteme de irigare si ingrasaminte profesionale. 

Nota SemPlus

Poti cumpara cu incredere rasaduri, legume, fructe proaspete sau flori din Piata SemPlus. Producatorii de rasaduri, legume, flori si fructe din Piata SemPlus sunt producatori cu care noi realizam un parteneriat. Producatorii folosesc imputuri agricole de la noi, pentru a-ti asigura legume sau fructe proaspete, variate. In functie de distanta ta de domiciliu fata de orice producator din Piata SemPlus sau de varietatea de legume, fructe sau flori , pretul pe care il agreezi, poti alege orice producator! 

 

Producatorul declara ca realizeaza intreaga productie in gospodaria proprie, iar modalitatea de vanzare se realizeaza respectand legile si normele legale in vigoare

 

Piata SemPlus
JudetGorj
Produse in PiataMure

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.