Menu
Cosul tau

Fungicid Folimorf WG, 20 grame, Sharda Cropchem Limited

Fungicid Folimorf WG, 20 grame, Sharda Cropchem Limited
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Fungicid pentru combaterea bolilor la vita de vie

Omologat in Romania cu certificat de omologare nr: 323PC/29.06.2017

Ce este Folimorf si pentru ce se foloseste?

FOLIMORF este formulat ca granule (WG) autodispersabile in apa

FOLIMORF este un fungicid complex, care contine o substanta activa de contact – folpet si o substanta activa sistemica dimetomorf. Are efect preventive si curativ asupra ciupercilor care produc mana, putregaiurile si fainarile. Produsul impiedica dezvoltarea agentului pathogen prin inhibarea diviziunii celulare.Aderă foarte bine pe frunze şi este greu spălat de ploi sau apa de irigatie. Durata de protectie depinde de presiunea de infectie si conditiile meteorologice, si este cuprinsa intre 7 si 14 zile de la aplicare având acţiune multi-site, previne apariţia formelor rezistente ale patogenilor.

Cand si cum se aplica Folimorf ?

La viţa de vie produsul FOLIMORF se poate aplica pe durata întregii perioade de vegetaţie ca tratament preventiv contra manei, fainarii şi putregaiului cenuşiu.Se pot efectua intre 1 si 4 aplicari, la un interval minim de 10-14 zile, intre stadiile de crestere BBCH 17- 81.
FOLIMORF poate fi aplicat foliar cu toate echipamentele conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 400 -1000 L/ha.

Unde se aplica Folimorf ?

CULTURADOZAAgentul patogenTimpul de pauza pana la recoltare
VITA DE VIE

2,0 kg/ha

(1-4 aplicari preventive incepand
de la BBCH 15)

Mana (Plasmopara viticola)

Putregai cenusiu (Botrytis
cinerea)

Fainarea (Uncinula necator)

28 zile

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor, cu exceptia celor puternic alcaline. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

SELECTIVITATE/TOLERANTA CULTURII:Nu impun restrictii privind alegerea culturii urmatoare.Nu exista restrictii legate de produs, privind timpul de asteptare pana la infiintarea culturii urmatoare. Nu se va reintra intr-o cultura tratata inainte de uscarea solutiei pulverizate.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.