Menu
Cosul tau

Fungicid Folimorf WG, 200 grame, Sharda Cropchem Limited

Fungicid Folimorf WG, 200 grame, Sharda Cropchem Limited
Fungicid Folimorf WG, 200 grame, Sharda Cropchem Limited
42,00Lei

Fungicid pentru combaterea bolilor la vita de vie

Omologat in Romania cu certificat de omologare nr: 323PC/29.06.2017

Ce este Folimorf si pentru ce se foloseste?

FOLIMORF este formulat ca granule (WG) autodispersabile in apa

FOLIMORF este un fungicid complex, care contine o substanta activa de contact – folpet si o substanta activa sistemica dimetomorf. Are efect preventive si curativ asupra ciupercilor care produc mana, putregaiurile si fainarile. Produsul impiedica dezvoltarea agentului pathogen prin inhibarea diviziunii celulare.Adera foarte bine pe frunze si este greu spalat de ploi sau apa de irigatie. Durata de protectie depinde de presiunea de infectie si conditiile meteorologice, si este cuprinsa intre 7 si 14 zile de la aplicare avand actiune multi-site, previne aparitia formelor rezistente ale patogenilor.

Cand si cum se aplica Folimorf ?

La vita de vie produsul FOLIMORF se poate aplica pe durata intregii perioade de vegetatie ca tratament preventiv contra manei, fainarii si putregaiului cenusiu.Se pot efectua intre 1 si 4 aplicari, la un interval minim de 10-14 zile, intre stadiile de crestere BBCH 17- 81.
FOLIMORF poate fi aplicat foliar cu toate echipamentele conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 400 -1000 L/ha.

Unde se aplica Folimorf ?

CULTURADOZAAgentul patogenTimpul de pauza pana la recoltare
VITA DE VIE

2,0 kg/ha

(1-4 aplicari preventive incepand
de la BBCH 15)

Mana (Plasmopara viticola)

Putregai cenusiu (Botrytis
cinerea)

Fainarea (Uncinula necator)

28 zile

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor, cu exceptia celor puternic alcaline. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

SELECTIVITATE/TOLERANTA CULTURII:Nu impun restrictii privind alegerea culturii urmatoare.Nu exista restrictii legate de produs, privind timpul de asteptare pana la infiintarea culturii urmatoare. Nu se va reintra intr-o cultura tratata inainte de uscarea solutiei pulverizate.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate200 grame
Culturavita de vie
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combatereafainarii, manei, putregaiului
StareWG granule dispersabile in apa
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activadimethomorph, folpet

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.