Menu
Cosul tau

Fungicid Impulse Pro 425 EC, 5 litri, Bayer Crop Science

Fungicid Impulse Pro 425 EC, 5 litri, Bayer Crop Science
Fungicid Impulse Pro 425 EC, 5 litri, Bayer Crop Science
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Cod produs: alcd_0187
1.100,00Lei
10 sau mai multe → 1.088,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043
COLABORARI PJ SI SEAP: 0745.756.380

Caracteristici: Impulse Pro 425 EC este a 2-a denumire comerciala a produsului Falcon Pro. Contine trei substante active cu proprietati sistemice. La nivel microbiologic, modul de actiune al acestor substante active asupra unei game largi de patogeni este diferit, de aceea pot fi combatute cu succes formele rezistente la alte fungicide, produsul fiind indicat in strategiile antirezistenta. La scurt timp dupa aplicare, cele trei componente active patrund in tesuturi, fiind translocate ascendent (acropetal) prin xilem in toata planta, inclusiv in tesuturile de crestere. Spiroxamina conduce la accelerarea penetrarii in planta si la rezistenta la spalare prin precipitatii. Protioconazolul se caracterizeaza printr-o exceptionala actiune preventiva, curativa si eradicativa. Are actiune preventiva, curativa si eradicativa asupra unei game largi de patogeni, asigurand protectia pe o perioada lunga de timp.

Mod de utilizare: Grau, orz, secara, triticale: complexul de boli foliare la doza de 0,6 l/ha. Grau: fuzarioza spicelor la doza de 0,8 l/ha. Se va utiliza la avertizare sau la aparitia primelor simptome de boala, in intervalele fenologice indicate mai jos. Se aplica 1-2 tratamente foliare terestre, preventiv sau curativ, pe intreaga suprafata. Intervalul minim intre tratamente este de 14 zile. Intervalul de aplicare este cuprins intre sfarsitul infratitului si sfarsitul infloritului (BBCH 29-69) pentru grau si sfarsitul infratitului si inceputul infloritului pentru celelalte culturi (BBCH 29-61). Ultimul tratament vizeaza combaterea fuzariozei spicelor. Volumul de solutie necesar este de 200-400 l/ha. Perioada minima de pauza de la ultimul tratament pana la recoltare este de 35 zile.

Cultura Spectru de combatere Dozaj

grau fuzarioza (Fusarium spp.) 0.8 l/ha

grau complex boli foliare 0.6 l/ha

orz complex boli foliare 0.6 l/ha

orzoaica complex boli foliare 0.6 l/ha

 

Substanta activa Concentratie tebuconazol

148 g/l spiroxamina 224 g/l protioconazol 53 g/l

Specificatii tehnice
Substanta activaprotioconazol, spiroxamina, tebuconazol
Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate5 litri
Culturagrau, orz, secara, triticale
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combatereafuzariozei
StareSC - suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.