Menu
Cosul tau

Fungicid Pictor, 1 litru, Basf

Fungicid Pictor, 1 litru, Basf
+ CADOU

Date tehnice Fungicid PICTOR


• Substanțe active: 200 g/l dimoxistrobin + 200 g/l boscalid
• Formulare: Suspensie concentrată
• Număr certificat omologare: 2710/11.06.2007Avantaje Fungicid PICTOR


• Control excelent al bolilor.
• Reducerea efectelor stresului cauzat de secetă, temperaturi scăzute, atac de boli sau insecte.

• Reducerea dehiscenţei premature, reducerea pierderilor înainte de recoltare.
• Recoltă mărită și de calitate.

 

Mod de acțiune Fungicid PICTOR
 

Pictor este un fungicid pe bază de două substanţe active: boscalid din grupa carboximide și dimoxistrobin din clasa strobilurinelor, cu o acţiune sinergică. Pictor are o acţiune sistemică și translaminară. După penetrarea prin suprafaţa frunzei, ambele substanţe active sunt translocate acropetal în interiorul plantei.

Ambele substanţe active au acţiune secundară fiziologică. Pictor are acţiune preventivă, curativă și eradicativă, împiedică germinarea sporilor și creșterea miceliului ciupercilor, cu efect asupra dezvoltării tuburilor germinative și sporulării.

 

Omologări Fungicid PICTOR


Floarea soarelui
Boli combatute: Putregaiul alb, Putregaiul cenușiu, Pătarea brună și frângerea tulpinilor, Alternarioza
Doza: 0,5 l/ha (2 tratamente în vegetație)

Rapiță pentru ulei
Boli combatute: Putregaiul alb, Putregaiul cenușiu, Putregaiul negru, Alternarioza, Făinarea
Doza: 0,5 l/ha

 

Recomandări Fungicid PICTOR
 

Pictor se aplică într-un program preventiv. La floarea-soarelui, în funcţie de boala ţintă, tratamentele se aplică de la stadiul de 10 frunze până la înflorit deplin BBCH 20-65 (maxim 2 tratamente), iar la rapiță de la faza de buton galben până la înflorit total BBCH 59-65 (maxim 1 tratament).

Timp de pauză: 30 zilePregătirea soluției
 

Se umple rezervorul mașinii de tratat până la jumătate, se adaugă cantitatea adecvată de produs, și apoi se completează cu restul de apă. Se va agita bine soluția de stropit în timpul umplerii și aplicării.


 

Tehnica de aplicare


Se pot folosi echipamente terestre pentru aplicarea în câmp a fungicidelor, utilizate în mod obişnuit la culturile sus menţionate. Se vor utiliza duze specifice aplicării fungicidelor. Volumul de soluţie utilizat este în funcţie de echipamentul folosit. Se recomandă utilizarea volumului de soluţie de 200-400 l/ha, astfel încât să existe o bună penetrare şi acoperire a culturii.
 


Compatibilitate


Pictor este în general miscibil cu insecticide şi fungicide, precum şi cu îngrăşăminte foliare. Este însă recomandată utilizarea integrală a acestor eventuale amestecuri, imediat după pregătire. Pentru o folosire corectă, consultaţi tabelele de compatibilităţi.
 


Curățarea echipamentului


Utilajele vor fi spălate cu jet de presiune, în zone special amenajate, prevăzute cu baze de inactivare a pesticidelor din apele de spălare.

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate1 litru
Culturarapita, floarea soarelui
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combatereafainarii, manei
StareSC suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activaboscalid, dimoxistrobin

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.