Menu
Cosul tau

Fungicid Polyram DF, 10 Kg, Basf

Fungicidul Polyram® DF are actiune multi-site si se prezinta sub forma de granule uniforme, dispersabile in apa. Produsul contine 70% metiram, substanta activa din grupa ditiocarbamatilor.

Fungicidul Polyram® DF are actiune de contact, impiedicand germinarea sporilor ciupercilor. Produsul are totodata si efect asupra dezvoltarii ulterioare a tuburilor germinative. Polyram® DF ofera un spectru larg de combatere a bolilor, actionand foarte rapid. In acelasi timp, fungicidul Polyram® DF este selectiv fata de plantele la care se aplica.

Ce boli combate

Fungicidul Polyram® DF se poate aplica la o varietate de culturi: cartof, ceapa, castraveti, tomate, tutun, mar, par, vita de vie si flori (garoafe). Fiind un fungicid de contact, tratamentul cu Polyram® DF se efectueaza preventiv, la inceputul perioadei de vegetatie, la primele tratamente cu produse de contact (cresterea lastarului sau la rasfirarea inflorescentei). In functie de evolutia bolii, puteti repeta tratamentele la un interval de maxim 10-14 zile.

Pentru cultura de cartof, fungicidul Polyram® DF se utilizeaza pentru a combate mana cartofilor (Phytophtora infestans) si a alternarioza la cartof (Alternaria solani). Doza recomandata pentru cultura de cartof este de 1,8 kg/ha, cu un timp de pauza de 14 zile.

Produsul este recomandat si la culturile de ceapa, castraveti, vita de vie, tutun si tomate, avand efect in combaterea manei. Pentru aceste culturi, doza recomandata este de 0,2%. Pentru castraveti, timpul de pauza este de 3 zile, iar pentru ceapa de 7 zile.

Pentru cultura de tomate, Polyram® DF se poate folosi, suplimentar fata de combaterea atacului de mana (Phytophtora infestans) si pentru a combate patarea alba (Septoria lycopersici), patarea cafenie (Cladosporium fulvium) si alternarioza (Alternaria solani). Doza recomandata este de 0,2%, cu un timp de pauza de 7-14 zile.

Fungicidul se aplica in tratamentul livezilor de mar si par pentru combaterea rapanului. Doza recomandata pentru aceste culturi este de 0,25%, iar timpul de pauza este de 21 de zile. Pentru flori, Polyram® DF se foloseste in combaterea ruginei (Uromyces caryophyllinus) in doza de 0,3%.

Avantajele fungicidului Polyram® DF

· Produs versatil, ce poate fi utilizat pentru un spectru larg de combatere, la mai multe culturi

· Formularea de inalta calitate ofera eficacitate crescuta in combaterea bolilor

· Fungicidul adera foarte bine la suprafata frunzelor

· Produsul actioneaza foarte rapid, avand efect multi-site

· Risc foarte scazut ca agentii patogeni sa dezvolte rezistenta

· Specific pentru tratamentele cu produsele acuprice de contact la cultura de vita de vie.

Daunatori

Doza omologata

Perioada de aplicare

Numar de aplicari

Alternarioza cartofului, patarea bruna a frunzelor de cartof

1,8 kg/ha

Mana la tomate si la cartof

1,8 kg/ha

Castravete

Daunatori

Doza omologata

Perioada de aplicare

Numar de aplicari

Mana castravetilor

0,2%

Ceapa

Daunatori

Doza omologata

Perioada de aplicare

Numar de aplicari

Rugina cepei

0,2 %

Mar

Daunatori

Doza omologata

Perioada de aplicare

 
Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate10 kg
Culturacartof, castraveti, ceapa, garoafe, mar, par, tomate, tutun, vita de vie
Cultura BIOnepotrivite
Pentru combatereaalternariozei, manei, patarilor, rapanului, ruginii
StareWG - granule dispersabile in apa
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Specificatii tehnice
Substanta activametiram

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.