Menu
Cosul tau

Gazon cu flori

Seminte de gazon cu flori salbatice, Florian, 200 grame Seminte de gazon cu flori salbatice, Florian, 200 grame
Lipsa Stoc
Producător: Florian Model: flr_329-200
Gazon cu flori salbatice - amestec de gazon care contine seminte de ierburi si aproximativ 2,5% flori salbatice si plante aromatice. Indicatii privind cultivarea Solul se curata in prealabil de buruieni, pietre, etc., se fertilizeaza cu ingrasaminte combinate (40-50 Kg/hectar), dupa care se lu..
29,00Lei
Producător: Agrosel Model: agsl_0089
PREGATIREA SOLULUI • Curatirea de pietre si alte impuritati, distrugerea buruienilor. • Afanarea solului pe o adancime de aproximativ 20 de cm. Se efectueaza de obicei toamna, lasand solul in brazde (fara a fi maruntit si nivelat). NIVELAREA SOLULUI • Primavara, dupa zvantare, solul se g..
29,00Lei
Producător: Amia Model: amia_AMGTM1
Selectionat in Franta pentru puterea sa gazonanta si frunzele mici, microtrifoiul se integreaza perfect intr-un gazon. Are o capacitate speciala de a creste intre graminee si in acest fel reuseste sa capteze azotul din aer restituindu-l radacinilor la un echivalent de 100-120 unitati/ha/an. Astfel e..
42,00Lei
Producător: Amia Model: amia_AMGJ
Gazonul japonez de la Amia International este un gazon nepretentios, fiind amestecat cu o selectie de flori anuale si variante care infloresc la soare avand o inaltime maxima de 35 cm. Este conceput pentru decorarea colturilor de gradina sau pentru borduri cerand minimum de ingrijire. Semanat din ma..
35,00Lei
Producător: Mefim Agro Model: agrprd_0041
Semantul se poate face primavara devreme, la sfarsitul verii sau toamna. Este necesar ca solul sa fie afanat in profunzime si bine maruntit. Pentru suprafete mici semanatul se face prin imprastiere cu mana dupa care terenul se grebleaza usor, pentru incorporarea semintelor si se netezeste cu un tava..
14,99Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)