Menu
Cosul tau

Seminte de ardei gogosar Cornel, 0,4 grame, Agrosem

Seminte de ardei gogosar Cornel, 0,4 grame, Agrosem
Lipsa Stoc
Seminte de ardei gogosar Cornel, 0,4 grame, Agrosem
  • Disponibilitate: ATENTIE: Acest produs nu mai este disponibil in oferta noastra!
  • Cod produs: agim_0029
2,49Lei
10 sau mai multe → 2,12Lei

 Ardei gogosar Cornel

Soi productiv, semitardiv, cu crestere determinata, destinat pentru cultura in camp, perioada de vegetatie este de 95-100 zile, de la plantare. Fructele au forma sferica, turtita, pulpa groasa, carnoasa, dulce, de culoare rosu intens la maturitatea fiziologica. Se consuma proaspat sau conservat.

Perioada de insamantare: incepand cu luna martie.

Perioada de recoltare: august - octombrie.

Cantitate de seminte per plic: 0,4 grame

Ingrijire

Cultura de   Ardei gogosar Cornel este o cultura pretentioasa fata de sol,umiditate si lumina. Pregatirea solului trebuie sa se faca cat mai bine, se incepe din toamna cu aratura.In primavara solul se fertilizeaza  cu un ingrasamant organic dupa care se afaneaza se marunteste si se niveleaza.Infiintarea culturi de  Ardei gogosar Cornel se face prin rasad.Udarea se poate face prin sistemul de picurare sau pe caval. Nu necesita sistem de sustinere.

Sfat SemPlus

Pentru a avea o cultura de Ardei gogosar Cornel bine dezvoltata si cu o productie buna se alege un teren insorit,iar pentru a feri cultura de razele directe ale soarelui acoperiti cu o plasa de umbrire cu gradul mic. Aplicati ingrasaminte foliare in procesul de dezvoltare si fructificare pentru o productie de calitate.

Caracteristici generale
Hobby / ProfesionaleProduse hobby
Vegetatie95-100 zile

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.