Menu
Cosul tau

Granule pentru combaterea furnicilor, 100 grame, Vaco

Pudra de furnici VACO prezentată este un insecticid sub formă de granule, care este un preparat eficient care funcționează încă de la prima aplicare. Acest produs este extrem de eficient și combate eficient toate speciile de furnici și cuiburile acestora, datorită cărora elimină rapid o problemă nedorită și supărătoare.

Pulberea se dizolvă perfect în apă, așa că poate fi folosită și pentru pulverizare în aer liber, inclusiv pe balcoane, terase, alei, alei, trotuare și chiar garaje. Este suficient să stropiți uniform pulberea oferită peste stratul vizibil de pe suprafața cuibului și pe căile furnicilor, folosind principiul a 10 g de preparat pentru fiecare metru pătrat de suprafață. Ambalajul are o capacitate de 100 g si este disponibil la un pret atractiv.

Granule destinate combaterii furnicilor care vin din exterior către clădirile rezidențiale și publice (apartamente, încăperi de utilitate, fabrici de producție, fabrici de prelucrare a alimentelor, depozite goale, unități comerciale și zootehnice, încăperi de birouri, spații de utilități publice, hoteluri) precum și furnici care locuiesc în acestea în apropiere (pe balcoane, terase, alei, trotuare și poteci asfaltate precum și la fundațiile clădirilor) și cuiburile lor.

Substante active: cipermetrin (0,5 g/100 g), geraniol (0,01 g/100 g).

Produsele biocide trebuie utilizate cu prudență. Înainte de fiecare utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs.

AI O PROBLEMĂ CU FURNICILE? FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU ACEASTĂ INSECTĂ

Furnicile sunt una dintre cele mai răspândite specii de insecte din lume. Numărul total de specii de furnici din lume este de douăsprezece mii, în timp ce în Polonia există aproximativ o sută de specii. Prezența oamenilor nu îi deranjează și chiar creează un mediu mai bun pentru ei decât în ​​natură.

ANTHILL - O COMUNITATE ORGANIZATĂ

În societatea furnicilor există o împărțire în masculi, femele (regine) și lucrătoare. Adesea există un grup de furnici înaripate între femele și muncitori. Reginele (femele) depun ouă. Rolul masculilor este de a fertiliza matca, după care aceștia mor. Muncitorii constituie cel mai mare și mai important grup. Își construiesc un cuib, adună hrană și își îngrijesc urmașii.

CE MĂNÂNCĂ FURNICILE

Furnicile se hrănesc cu plante și animale. În plus, ei pot mânca materiale extrase în timpul călătoriilor lor la copaci și arbuști.

Furnicile sunt insecte care sunt foarte supărătoare pentru oameni. Pot să facă cuiburi și să intre peste tot. Ele apar adesea brusc și de nicăieri. E greu să scapi de ei. Pentru a preveni apariția acestora în casele noastre, toate scurgerile (la canalizare, uși, ferestre, podele) ar trebui eliminate. De asemenea, ar trebui să spălați în mod regulat podelele și mobilierul cu agenți de curățare și să îndepărtați toate reziduurile alimentare.

CUM SĂ SCAPI DE FURNICI CU VACO?

Preparatul poate fi utilizat într-un mediu acasă, de exemplu balcoane, terase, alei, trotuare, alei, garaje. Preparatul conține ingrediente pentru a descuraja consumul accidental de către oameni și animale de companie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.