Menu
Cosul tau

HYDRA WSP, Insectosupresor organic universal, protector ecologic impotriva daunatorilor, 100 grame

HYDRA WSP este un insectosupresor, imunostimulator și bioprotector ecologic general formulat pe bază de microorganisme benefice plantelor și solului.

Acesta are în compoziția sa spori de Bacillus spp. în cantități foarte ridicate (1 x 10^9 ufc/g).

Sporii acestor microorganisme produc antibiotice naturale și biotoxine cu o acțiune insecticidă și fungicidă extrem de puternică împotriva dăunătorilor din ordinele diptera, lepidoptera și nimptera (afide, musculițe, molii, fluturi, omizi, viermi, păianjeni, nematozi) dar acționează și împotriva bolilor culturilor vegetale: uscarea vasculară, mana, fusarioza, septorioza, sclerotinia, rugina, pătarea brună, pătarea cafenie, mucegaiurile, rapănul, focul bacterian, sclerotinia, etc.

HYDRA WSP este recomandat a fi aplicat în toate tipurile de culturi vegetale, în pomicultură și viticultură.

Metoda de aplicare:

Cereale, oleaginoase: 100g  în 150-200 litri de apă / ha

Legume, fructe, pomi, viță: 100g în 200-500 litri apă / 2500 mp

Conținut:

B. Licheniformis 1 x 10^9 ufc/g

B. Polymixa 1 x 10^9 ufc/g

B. Pumilus 1 x 10^9 ufc/g

B. Subtilis 1 x 10^9 ufc/g

P. Fluorescens 1 x 10^9 ufc/g

 

Culturi agricole: cereale, legume, pomi fructiferi

Temperatura de depozitare: 5-30 grade Celsius

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.