Menu
Cosul tau

Inchiriere motocultoare si motosape

Inchiriere motocultoare si motosape
Inchiriere motocultoare si motosape
Ridicare din Depozit SemPlus
Hai la noi in DEPOZIT! Ceeea ce vrei tu este un produs voluminos si nu-l putem livra. Te asteptam la noi la depozit si ai si 3% reducere!
 • Disponibilitate: Disponibil
 • Producator: SemPlus
 • Cod produs: smpls_inch_0001
27,50Lei

 1. Inchirierea sculelor se face doar dupa incheierea unui contract intre parti.
 2. SemPlus isi rezerva dreptul de a solicita chirasului o garantie (in numerar sau sub forma unui instrument de plata avalizat). Garantia se constituie in vederea neplatii facturilor de chirie sau a contravalorii utilajului supus inchirierii in cazul in care acesta nu este restituit conform contractului.
 3. Pretul chiriei conform listei de pret nu include transportul de la / si catre depozitul SemPlus, costurile de ambalare si manipulare, precum si eventualele daune si reparatii datorate unor cauze imputabile chiriasului.
 4. Pretul chiriei este calculat pentru o ora, de luni pana sambata. Depasirea orei pe zi, cat si lucrul in zilele de duminica sau sarbatori legale se anunta proprietarului si se taxeaza suplimentar. Pentru utilajele inchiriate vineri sau sambata si returnate luni dimineata se taxeaza si ziua de duminica. In cazul in care perioada de inchiriere depaseste 7 zile, se va emite cate o factura de chirie pentru fiecare 7 zile calendaristice. Facturile de chirie se vor plati pe loc, in momentul emiterii acestora. In cazul in care chiriasul nu achita contravaloarea facturilor de inchiriere, acesta se obliga sa returneze in termen de maxim 24 ore obiectul supus inchirierii. In caz contrar proprietarul isi rezerva dreptul de a reintra in posesia utilajul proprietate, fie de a factura chiriasului contravaloarea obiectului supus inchirierii si sa execute garantia depusa de chirias.Perioada minima de inchiriere este de 4 ore, doar in cazul ridicarii si predarii utilajului in aceeasi zi. Pentru utilajele returnate pana la ora 08:15 ziua returnarii nu se taxeaza; pentru utilajele returnate pana la ora 11:00 ziua returnarii se taxeaza ca echivalentul a 4 ore. In toate celelalte cazuri, fractiunile de zile se rotunjesc in sus la zile intregi.
 5. Chiriasul trebuie sa examineze utilajul imediat, la primire. Daca nu se face nici o obiectie, inseamna ca utilajul este complet si corespunde scopului pentru care a fost inchiriat.
 6. Proprietarul (prin delegat) are dreptul oricand sa viziteze obiectul inchiriat, pentru a se convinge de starea si disponibilitatea acestuia, precum si pentru a efectua eventualele lucrari de intretinere necesare ce cad in sarcina sa.
 7. Defectiunile aduse utilajului trebuiesc anuntate imediat. Reparatiile sau reviziile trebuiesc intreprinse numai de catre proprietar.
 8. Curatarea (spalarea dupa caz) a utilajului inainte de returnare este obligatorie si cade in sarcina chiriasului. In caz contrar costul aferent curatirii sau spalarii este de 30 lei (TVA inlcus) si se adauga la pretul chiriei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.