Menu
Cosul tau

Ingrasamant de baza Osmocote Exact 12-14 luni 15+09+11+2MgO+ME, 25 kg, ICL Specialty Fertilizers

Ingrasamant de baza Osmocote Exact 12-14 luni 15+09+11+2MgO+ME, 25 kg, ICL Specialty Fertilizers
Lipsa stoc
Ingrasamant de baza Osmocote Exact 12-14 luni 15+09+11+2MgO+ME, 25 kg, ICL Specialty Fertilizers
950,00Lei
Credit module tbi bank RO 3.3.5

237.50 Lei x 4 rate

 • Osmocote Exact Standard 12-14 luni:
      Este recomandat a fi folosit pentru plantari pe toata perioada anului, la plante care au nevoie constanta de hrana, dar si la conifere.
      Osmocote Exact face parte din generatia a 3-a de produse, care ofera garantie maxima pentru cresteri stabile si calitate ideala a plantelor. Osmocote Exact este recomandat: 
  – pentru plantele cultivate in camp deschis si sere, 
  – atunci cand dozarea ingrasamantului se face direct in orificiul de plantare, 
  – daca cultivati specii sensibile,
  – la culturi cu valoare ridicata,
  – daca aplicati 75% sau mai mult din doza de fertilizant prin fertilizarea de baza, utilizand ingrasaminte granulate. 

      A alege Osmocote Exact® inseamna a alege cel mai sigur ingrasamant peliculat, cu uniformitate in distributia produsului si eliberare controlata a nutrientilor.
 • Recomandari de utilizare:– Doza recomandata: 4 - 6 g/l volum substrat.
  – Metoda de aplicare recomandata: amestecarea cu substratul de cultivare, sau aplicarea direct in orificiul de plantare.
      Osmocote Exact Standard 12 - 14 luni are un efect excelent impreuna cu gama de ingrasaminte hidrosolubile Peters. Dozele recomandate trebuie ajustate in functie de cantitatea de ingrasamant hidrosolubil furnizata.
 • Compozitie produs:Osmocote Exact 15+09+11+2MgO+ME, 12-14 luni 
  –      15%  AZOT total (N): 6.6% azot nitric (NO3-N), 8.4% azot amoniacal                   (NH4-N)
  –        9%   FOSFOR (P) - Pentaoxid de fosfor (P2O5) - solubil in apa
  –      11%   POTASIU (K) - Oxid de potasiu (K2O) - solubil in apa
  –        2%   MAGNEZIU (Mg) - Oxid de magneziu (MgO) - solubil in apa
  –   0.45%   FIER (Fe) - chelat EDTA
  –   0.06%   MANGAN (Mn)
  – 0.050%   CUPRU (Cu)
  – 0.015%   ZINC (Zn)
  –   0.03%   BOR (B)
  – 0.020%   MOLIBDEN (Mo)
 • Ambalaj:sac 25 kg
 • Despre produsele OSMOCOTE:    Osmocote Exact ofera plantelor un aport uniform de nutrienti si microelemente pe parcursul intregii perioade de crestere.
      Nutrientii eliberati de Osmocote Exact respecta intru totul ritmul de crestere al plantelor. Astfel, acest produs unic nu este doar eficace, ci si foarte sigur. 
      Datorita tehnicii de peliculare unice si controlului strict al calitatii, fiecare lot de Osmocote Exact contine granule cu aceeasi calitate, aceeasi analiza de nutrienti si aceeasi longevitate.
      Diferitele longevitati sunt indicate prin coduri de culori, pentru a facilita recunoasterea lor chiar si dupa aplicare; longevitati disponibile 3-4 luni (rosu), 5-6 luni (maro), 8-9 luni (albastru) si 12-14 luni (galben).
 • Principiile de actiune OSMOCOTE:– Fiecare granula este acoperita cu un invelis organic care regleaza eliberarea zilnica de nutrienti.
  – Granulele contin macroelemente: N, P, K si microelemente: B, Cu, Fe, Mn, Mo si Zn, iar Mg este adaugat la anumite produse.
  – Apa patrunde prin invelis si dizolva nutrientii din interiorul granulei.
  – Nutrientii dizolvati sunt eliberati prin pelicula, prin presiune osmotica.
  – Sub influenta temperaturii, nutrientii sunt eliberati intr-un ritm constant, regulat si controlat pe intreaga durata de longevitate.
  – Dupa golire, membrana biodegradabila intra intr-un proces de descompunere treptata.
 • Despre longevitate si eliberare:    Pentru perioada de longevitate aferenta fiecarui produs, gradul de eliberare a nutrientilor este corelat cu temperatura.
      Eliberarea incepe la scurt timp dupa incorporarea produsului in substrat/sol. Longevitatea indicata vizeaza o temperatura medie in sol/substrat de 21 de grade Celsius.
  – La temperaturi mai mari, de exemplu la cultivarea in spatii protejate incalzite, sau in zonele cu clima mai calda, eliberarea va fi accelerata si longevitatea produsului va scadea. 
  – La temperaturi mai scazute, eliberarea se va incetini, iar longevitatea va fi extinsa.
 • Avantajele utilizarii OSMOCOTE:• Clienti multumiti: plantele isi pastreaza aceasi calitate chiar si dupa vanzare, datorita eliberarii continue a nutrientilor!
  • Plantele se dezvolta mai bine, deoarece beneficiaza constant de nutrientii necesari.
  • Fiecare produs contine pachetul complet de microelemente.
  • Compozitie foarte accesibila, poate fi folosit la toate speciile de plante ornamentale.
  • Calitatea plantelor este garantata, datorita cresterii optime. 
  • Rezistenta mai buna la boli si daunatori datorita unei dozari optime a nutrientilor si a unei cresteri sanatoase a plantelor.
  • Osmocote nu polueaza mediul inconjurator; levigarea nutrientilor este redusa datorita invelisului acestora.
 • Producator:ICL Specialty Fertilizers (Everris International) 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.