Menu
Cosul tau

Ingrasamant Fertill Rodbun 20-20-20+ME, 20 kg, RodBun

Descriere produs

Ingrasamant Fertill 20-20-20+ME, sac 20 kg

Este un ingrasamant de amestec tip NPK 20.20.20+ME cu oligoelemente, solid, total solubil in apa, cu aplicare in toata perioada de vegetatie pana la maturare. Prin compozitia sa completa si echilibrata asigura, un echilibru nutritional stabil inca din primele stadii de dezvoltare a plantelor.

EFECTE:

Stimuleaza dezvoltarea radiculara si vegetativa;

Activeaza transportul elementelor nutritive;

Intareste capacitatea de adaptare a plantei la conditii de stres;

imbunatateste calitatea si cantitatea productiei;

Imbunatateste diferentierea organelor de rod;

Reduce timpul de maturizare al plantei si celorlalte elemente si micro-elemente din sol.

RECOMANDARI, APLICARE:

Doza recomandata este de 3-5 kg/ha in 250 – 400L apa.

Se foloseste fie prin stropiri foliare fie prin fertigare. Pe timp secetos, la culturile de camp se vor folosi volume maxime de apa recomandate la hectar pentru prepararea solutiilor de stropit. Dozele se calculeaza si in functie de productia prognozata, conditiile

de mediu si componenta solului in elemente nutritive.

COMPATIBILITATE:

FERTILL 20-20-20+ME este compatibil cu majoritatea pesticidelor. Pentru o mai mare siguranta, se va consulta lista de compatibilitati si se va face un test.

Specificatii tehnice

Producator

 

Rodbun

Substanta activa

 

NPK + microelemente Azot (N) 0,2 % (2000 mg N/litru) Fosfor P) 0,4 % (4000 mg P/litru) Potasiu (K) 0,02 % (200 mg K/litru) Fier (Fe) 220 mg Fe/litru Magneziu (Mg) 550 mg Mg/litru Zinc (Zn) 49 mg Zn/litru Cupru (Cu) 35 mg Cu/litru Mangan (Mn) 54 mg Mn/litru B, Ca, Mo, Co, Ni 10 mg/litru Aminoacizi organici superconcentrat Multivitamine, enzime vegetale +++ Stimulatori de crestere auxine, citochinine, giberaline

Combate activitatea

 

Bolilor

Destinatie uz

 

Personal instruit, Populatie, Profesional

Tipuri de aplicare

 

Aplicare Foliara, Picurare

Formulare stare

 

SC - suspensie concentrata

Utilizatori

 

Amatori, Profesionisti

Zone de utilizare

 

Exterior

Cultura

 

Cereale Floricultura Legumicultura Arbusti Viticultura Pomicultura Floarea soarelui Flori Cartof Cereale Castraveti

Mod de actiune

 

Contact, Sistemic

Culturi bio

 

Nepotrivite, Potrivite

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.