Menu
Cosul tau

Ingrasamant Fertilland Azot, 1 litru, RodBun

Ingrasamant Fertilland Azot, 1 litru, RodBun
Ingrasamant Fertilland Azot, 1 litru, RodBun
 • Disponibilitate: Disponibil
 • Producator: RodBun
 • Cod produs: rdbn_0056
30,00Lei

Descriere

Este un îngrășământ foliar lichid care conţine o cantitate mare de N, Mg, Cu și microelemente chelatate EDTA, destinat fertilizării tuturor culturilor agricole.Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutriţiei plantelor. Se găsește în cantitate de 0,2-4,5 % din substanţa uscată a plantei. Este elementul cu cea mai mare influenţă asupra creșterii producţiei prin efectul său asupra clorofilei și proteinelor din plantă și elementul principal al creșterii plantelor, a suprafeţei foliare, a creșterii cantitative a seminţelor și fructelor, a transmiterii informaţiei genetice prin ARN și ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor și a clorofilei.

Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum maxim de azot specifice fiecărei culturi.

DOZA DE APLICARE: Este de 3-7 l /ha, asigurându-se o cantitate de soluţie de 300-500 litri/ha. Soluţia de stropit trebuie să nu depășească concentraţia de 2,5%.Fertigare: 10-20 l/ha pe aplicare. Se poate folosi la următoarele culturi: cereale, floarea-soarelui, sorg, sfeclă de zahăr, cartofi, rapiţă, porumb, pomi fructiferi, arbuști fructiferi, căpșuni, viţă de vie, ţelină, spanac, mazăre, varză, conopidă, pepiniere.Stropirea se poate face în condiţii de temperatură până la 26° C și minim trei ore înainte de ploaie.

 • Crește producţia prin mărirea suprafeţei de asimilare a plantelor
 • Contribuie la echilibrul nutriţional din plantă
 • Prin participarea la sinteza substanţei proteice, îmbunătăţește calitatea producţiei
 • Optimizează absorbţia celorlalte elemente și micro-elemente din sol
 • Completează necesarul de azot și microelemente în fenofazele: înfrăţire, împăiere, înainte de înflorire și formarea bobului la cereale, din faza de 4 frunze până la formarea boabelor la porumb și pe toată perioada de vegetaţie la celelalte culturi
 • Completarea necesarului de azot prin aplicarea îngrășământului foliar reduce procesul de levigare a azotului și nitrificarea apelor freatice
 • Având un conţinut apreciabil de magneziu, produsul acoperă necesarul pe care planta nu îl poate extrage din sol
 • Într-o tehnologie modernă de obţinere a unor producţii foarte mari fertilizarea foliară este obligatorie
 • Se aplică ușor odată cu tratamentele fitosanitare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.