Menu
Cosul tau

Ingrasamant foliar cu continut de sulf, Fertilland Sulf, 10 litri, RodBun

Ingrasamant foliar cu continut de sulf, Fertilland Sulf, 10 litri, RodBun
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Fertilland Sulf este un ingrasamant lichid, pentru fertilizare foliara, cu un continut ridicat de sulf si azot.

DESCRIERE

Este un îngrășământ lichid pentru fertilizare foliară cu un conţinut ridicat de sulf și azot. Sulful participă la procesele biologice de bază, este important în formarea aminoacizilor și a clorofilei din plantă. Atunci când sunt deficienţe în sulf, creșterea plantelor este redusă, iar maturitatea este prelungită. La rapiţă, deficienţa de sulf se manifestă prin încetinirea, apoi stagnarea din creștere a plantei, îngălbenirea frunzelor, scăderea numărului de ramificaţii în plantă, scăderea numărului de flori fertile, scăderea MMB-ului, scăderea numărului de silicve.

Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutriţiei plantelor. Se găsește în cantitate de 0,2-4,5 % din substanţa uscată a plantei. Este elementul cu cea mai mare influenţă asupra creșterii producţiei, prin efectul său asupra clorofilei și proteinelor din plantă și elementul principal al creșterii plantelor, a suprafeţei foliare, a creșterii cantitative a seminţelor și fructelor, a transmiterii informaţiei genetice prin ARN și ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor și a clorofilei. Deficienţa de azot se manifestă prin îngălbenirea frunzelor, creșterea redusă a plantelor, randament redus de fructe.

MOD DE APLICARE

Doza este de 3-5 L/ha. Pentru o absorbţie optimă, trebuie aplicat cu o cantitate suficientă de apă, aprox. 400 L/ha. Concentraţia soluţiei finale nu trebuie să depășească 1,5%.

Se poate folosi la urmatoarele culturi:

Rapiţă: în timpul dezvoltării frunzelor (aplicări toamna 4-6 frunze) și în timpul dezvoltării tulpinii. La rapiţă se adaugă adjuvantul Aktivator

Cereale (grâu de toamnă, orz): înfrăţire; în timpul alungirii paiului până la primul nod

Sfecla de zahăr: 4-6 frunze, 6-8 frunze; toate culturile: 3-5 L/ ha pentru prevenirea și corectarea carenţelor de sulf

BENEFICII

       68% Trioxid de sulf (SO3)

  • Azotul și sulful sunt disponibile rapid și sunt absorbite repede prin frunze
  • Ideal pentru aplicaţii foliare
  • Aport de azot și sulf echilibrat pentru toate culturile, asigurând dezvoltarea bună a culturii încă din primele stadii de vegetaţie
  • Corectează deficitul de sulf
  • Completează necesarul de sulf care nu poate fi preluat prin rădăcină
  • Aplicat toamna, crește rezistenţa culturii la temperaturile scăzute
  • Ajută la creșterea calităţii grâului prin obţinerea unui conţinut ridicat de proteină
  • Îmbunătăţește eficienţa absorbţiei din sol a îngrășămintelor cu azot
  • Ușor de aplicat – compatibil cu cele mai utilizate produse pentru protecţia plantelor

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.