Menu
Cosul tau

Ingrasamant lichid natural Altosan, 1 litru

Ingrasamant lichid natural Altosan, 1 litru
Lipsa Stoc
Ingrasamant lichid natural Altosan, 1 litru
  • Disponibilitate: ATENTIE: Acest produs nu mai este disponibil in oferta noastra!
  • Cod produs: ntrv_0023
170,00Lei
10 sau mai multe → 167,00Lei

CARACTERISTICI

Inductor de apărare ce îmbunătăţește sănătatea plantelor și calitatea producției; Este o soluţie apoasă de chitosan, un polimer extras din cochiliile crustaceelor marine; Aplicat preventiv, protejează plantele împotriva majorităţii bolilor generate de ciuperci ca: Antracnoză, Coccomyces Hiemalis (pătarea roșiatică), Putregaiul cenușiu, Botrytis Cinerea, Verticillium spp., Putregai alb, Mană, Fuzarioză, Verticilioză; Are efect biostimulator, determinând dezvoltarea mai rapidă a rădăcinilor, asigură un control natural asupra nematozilor, astfel că rădăcinile rămân viguroase și sănătoase. În acest fel, absorbţia nutrienţilor este îmbunătăţită, crescând calitatea producţiei fructelor și legumelor. S-a detectat un anumit nivel de acţiune și împotriva virusurilor și bacteriilor; Aplicat pe frunze, rădăcini sau fructe, fiind un polimer străin de plantele de cultură, este considerat agent patogen și reacţionează creând fitoalexine în interiorul plantelor, care le apără împotriva unui posibil atac (efect după tipicul elicitorilor); Se aplică preventiv atunci când condiţiile de mediu sunt favorabile pentru dezvoltarea ciupercilor (umiditate ridicată, temperatură adecvată agenților de dăunare). Se aplică în amestec cu fungicide, pentru a evita reinfecţiile

AVANTAJE SI BENEFICII

Produs natural; Nu lasă reziduuri, nu necesită perioadă de pauză după aplicare; Nu creează rezistenţă; Nu este periculos pentru operatorul care aplică tratamentul; Îmbunătăţește eficacitatea tratamentelor; Nu prezintă fitotoxicitate; Extinde perioada de conservare, păstrare a fructelor; Se poate aplica chiar înainte de recoltare, nu necesită timp de pauză până la recoltare.

APLICARE SI DOZARE

APLICARE FOLIARĂ: 250 - 500 ml/100 litri apă (2,5 - 5 l/ha) la interval de 7 - 14 zile;

APLICARE RADICULARĂ: cu apa de irigare 20 l/ha, în două etape de la transplantare, la interval de 20 zile

COMPOZITIE %

Chitosan - poli-D Glucozamina - 4

pH: 2-5, densitate 1,02-1,05 g/ml

ATENTIONARI

Rezultatele testelor cu ALTOSAN împotriva câtorva agenți de dăunare puteţi citi la pagina 82. Pentru amestecuri, efectuați un test de compatibilitate fizică înaintea aplicării tratamentului; Începeţi aplicarea înaintea apariţiei bolilor. Înaintea preparării soluției de stropit, verificaţi ca pH-ul apei să fie mai mic de 6,5. Adăugaţi corector de pH dacă este nevoie (pH-ul optim este între 5,6 și 6,3). Dacă este mai mare de 6,5, materia activă poate precipita; Citiți cu atenție instrucțiunile de pe etichetă; Orice nerespectare a indicațiilor de utilizare poate duce la diminuarea eficacității produsului sau la eșec.

CONDITII DE PASTRARE

A se depozita în locuri răcoroase și uscate, în ambalajul original, închis ermetic.

PRODUCATOR

Altinco

 

 

Caracteristici generale
Cantitate1 litru
Culturalegume, pomi fructiferi
Cultura BIOpotrivite
Microelementefara
Starelichid solubil SL
Tip de aplicarefoliar, irigare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha