Menu
Cosul tau

Ingrasamant universal - 0.5 l Agrocs

Ingrasamant universal - 0.5 l Agrocs
Printeaza fisa de produs

Descriere

DESCRIERE

Asigura o crestere sanatoasa si o inflorire abundentaa florilor si plantelor de balcon.

MOD DE UTILIZARE

Ingrasamantul se foloseste sub formade solutie diluata. Inainte de a fi folosit continutul flaconului trebuie sa fie bine agitat (capacul flaconului 15 ml joaca rol de dozator). 15 ml de solutie se va utiliza la 2 litri de apa si dupa aceea se va amesteca bine. Cu aceasta solutie formata veti putea efectua procedura de ingrasare complementara o data la 14 zile in timpul perioadei de vegetatie, intre lunile aprilie - septembrie. Procedura de ingrasare complementara se va efectua numai pe substrat umed.

PROTECTIA MUNCII SI OCROTIREA SANATATII

In timpul folosirii acestui ingrasamant nu consumati alimente, bauturi si nu fumati. In caz de intrare in contact cu organul vizual, ochii trebuiesc clatiti cu o mare cantitate de apa si trebuie cautat primul ajutor medical. La intrarea in contactcu pielea aceasta trebuie spalata cu o mare cantitate de apa.

CONDITII DE DEPOZITARE

Se va pastra in locuuri cu o temperatura care sa nu coboare sub +5 grade Celsius. Se va pastra in locuri unde copii nu au acces. Se va pastra in locuri unde nu va intra in contact cu alimentele, bauturile sau hrana destinata animalelor. Se va pastra numai in ambalaj propriu.

 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha