Menu
Cosul tau

Ingrasaminte profesionale

Potasiul este necesar pentru a îndeplini multe funcții esențiale ale plantelor, cum ar fi activarea reacțiilor enzimatice, sinteza proteinelor, formarea amidonului și zaharurilor și reglarea fluxului de apă în celule și frunze. Adesea, concentrațiile de K din sol sunt prea mici pentru a susține creșterea sănătoasă a plantelor.

Producător: Altinco Model: ntrv_0002
CARACTERISTICI Soluţie de fertilizant cu bor; Soluţia naturală pentru problemele cauzate de Tuta absoluta; TUTAFORT B conţine extracte de plante din familia Berberidaceae și limonene, responsabile de efectul creşterii capacităţii de autoapărare a plantelor împotriva dăunătorului Tuta absoluta; ..
170,00Lei 150,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0001
  CARACTERISTICI Produs fertilizant cu bor, cu efect fungicid, bactericid, insecticid repelent, nematocid și stimulator de fructificare pe bază de extract concentrat de usturoi și bor; Repelent sistemic împotriva insectelor, rozătoarelor și păsărilor; Conține antioxidanți și a..
245,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0003
MAXIMUS Platinum extra K (14+8+32) Ingrasamant foliar cristalin cu adaos de microelemente Fe, Mn si Zn complexate cu lignosulfonat imbogatit cu complexul MPC2. APLICARE: Planta Perioada de stropire Doza de ingrasamant [kg/ha] Doza d..
45,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0004
MAXIMUS Platinum extra PK (5+20+35) Ingrasamant foliar cristalin cu adaos de microelemente Fe, Mn si Zn complexate cu lignosulfonat imbogatit cu complexul MPC2. APLICARE: Planta Perioada de stropire Doza de ingrasamant [kg/ha] Doza..
45,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0006
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special; Formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelementele necesare pentru culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Conţinut echilibrat în macroelemente pentru creștere și fructificare; Magneziu..
50,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0007
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special; Formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelementele necesare la culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Fosforul asigură necesarul energetic al plantei în momentele critice, începând cu ..
56,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0008
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special, formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelemente necesare pentru culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Conţinut ridicat în macroelemente, în special în potasiu, pentru fructificare și ..
46,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0011
CARACTERISTICI Este o soluţie cu un conţinut ridicat de bor, formulat special atât pentru aplicare foliară, cât și pentru fertigare; Borul reprezintă un microelement esenţial pentru diferenţierea mugurilor floriferi, ramificaţiilor, creșterea rezistenţei la factorii de stres etc.; Se va folosi ..
65,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0012
CARACTERISTICI Îngrășămînt și potenţiator lichid cu fosfor și potasiu; Este sistemic și acţionează rapid pe întregul circuit al sevei. ..
78,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0014
CARACTERISTICI   Amestec lichid ce conține extract de plante din familia Fabaceae, lizină, surfactanţi, mangan și zinc. Poate fi utilizat pentru a curăţa roua de miere și alte resturi de pe frunzele și fructele culturilor horticole; Usucă și dispersează roua de miere produsă de puricii me..
139,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0015
CARACTERISTICI Aliatul perfect împotriva bacteriilor, are o acţiune sistemică și menţine populaţiile de bacterii la un nivel suficient de scăzut pentru a nu produce pagube culturilor; Reduce pagubele cauzate de îngheţ, utilizat ca dezinfectant pentru utilaje; Pune la dispoziţia plantelo..
91,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0009
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special, formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelemente necesare pentru culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Fosforul și potasiul asigură necesarul energetic al plantei în momentele critic..
46,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0010
CARACTERISTICI Fertilizant foliar pentru maturare și diminuarea atacului bolilor de depozit; Formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelemente necesare pentru culturile principale din România; Asigură necesarul de calciu și microelemente în pereţi..
50,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0001
  Ingrasamant lichid concentrat pe baza de azotat de calciu. Utilizat pentru fertilizarea solului si fertilizarea foliara a culturilor horticole si agricole. Destinat de asemenea pentru prepararea solutiilor nutritive in cazul fertilizarii prin picurare, hidroponiei si culturilor pe baza de ..
24,00Lei 21,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0002
Ingrasamant concentrat pe baza de calciu, azot, magneziu si microelemente chelate EDTA. Pentru aplicare foliara cu scopul de a imbunatati proprietatile de pastrare, calitatea si culoarea fructelor, precum si rezistenta plantelor la infectiile fungice. Previne bolile fiziologice si deteriorarea fr..
27,00Lei 24,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0004
CARACTERISTICI Îngrășământ lichid foliar azotat cu conținut mare de magneziu și oligoelemente;  - oferă o dezvoltare semnificativă a plantelor și o creștere a randamentului pe toate culturile unde este aplicat; - destinat fertilizării tuturor culturilor agricole,legumiculturii și pomic..
545,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0005
CARACTERISTICI BORO-ET/15 este un fertilizant foliar special, care conţine 11% bor solubil în apă sub formă de complex B-etanolamina; Borul reprezintă un microelement esenţial pentru diferenţierea mugurilor floriferi, a ramificaţiilor secundare, creșterea rezistenţei la factorii de stres etc. ..
60,00Lei
Producător: Oro Agri Model: ntrv_0023
CARACTERISTICI Inductor de apărare ce îmbunătăţește sănătatea plantelor și calitatea producției; Este o soluţie apoasă de chitosan, un polimer extras din cochiliile crustaceelor marine; Aplicat preventiv, protejează plantele împotriva majorităţii bolilor generate de ciuperci ca: Antracnoză, Cocco..
170,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0024
CARACTERISTICI Fortifiant pentru plante și inductor de apărare; Este o soluţie apoasă pe bază de cupru complexat cu acid gluconic, care induce rezistenţă naturală plantei; Produsul a fost creat pentru a acţiona simultan în mai multe zone din plantă, ca fortifiant al plantelor, precum și în s..
125,00Lei
Producător: Oro Agri Model: ntrv_0026
CARACTERISTICIEste un produs de contact cu un mod de acțiune fizic, cu efect insecticid și fungicid, certificat pentru agricultura ecologică; Ÿ Conține ulei de portocale; Ÿ Uleiul din compoziția produsului face parte din categoria uleiurilor esențiale, naturale și este volatil; Ÿ Straturile de ..
200,00Lei
Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)