Menu
Cosul tau

Insecticid Apollo 50 SC, 1 litru, Adama

Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Substanţa activă: clofentezin 500 gr/litru

Caracteristici:

APOLLO 50 SC este un acaricid de contact acţionând în principal ca ovicid, cu efect şi asupra formelor mobile în stadiul tânăr (larve) şi cu îndelungată activitate reziduală. Atunci când este folosit singur, APOLLO 50 SC nu are nici un fel de activitate de combatere contra paianjenilor adulţi.

Mod de acţiune şi utilizare:

Substanţa activă clofentezin intervine în creşterea şi diferenţierea celulară în cursul fazelor finale ale dezvoltării embrionare şi fazelor iniţiale ale dezvoltării larvare a acarienilor. De aceea nu are activitate asupra adulţilor, însă datorită efectului său rezidual, în cazul aplicării pe adulţi, efectul maxim de combatere se poate constata după 2 săptămâni de la tratament asupra generaţiei următoare de acarieni. Ca orice acaricid ovicid, se recomandă să nu se aplice mai mult de un tratament cu APOLLO 50 SC pe sezon, în scopul evitării apariţiei rezistenţei.

Pomi fructiferi

Se fac tratamente preventive contra oualor de iarnă (Panonychus ulmi) înainte de eclozarea acestora. La măr, tratamentul cu APOLLO 50 SC se poate face începând din fenofaza de dezmugurire până la buton roz (înainte de înflorire). La prun, tratamentul se face din faza de buton alb până la înflorirea deplină, în timp ce la piersic tratamentul se face de la căderea petalelor până la legarea fructelor. Dacă tratamentul se face mai târziu, APOLLO 50 SC se va aplica împreună cu un acaricid-adulticid, astfel încât să se combată şi formele mobile. Se folosesc volume normale de soluţie şi se urmăreşte stropirea completă a pomului (din toate părtile).

Viţa de vie

Se fac tratamente preventive înaintea înfloritului, când de obicei apar primii adulâi de Panonychus ulmi, asigurând o normă de 0,4 l/ha (de regulă în 1000 litri de soluţie). Echipamentul de tratare trebuie să asigure o pulverizare corespunzătoare inclusiv a părţilor mai puţin expuse ale butucilor de vie (mai ales partea inferioară).

Legume

Se aplică stropiri cu volum normal de soluţie, la apariţia primelor forme mobile de acarieni, cu mijoace terestre de pulverizare.

Omologări: pomi fructiferi, viţa de vie, vinete, castraveţi, tomate

Acarieni combătuţi: Acarianul roşu al pomilor, Paianjenul roşu comun

Specificatii tehnice
Substanta activaclofentezin
Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate1 litru
Culturacais, castraveti, cires, gutui, mar, par, piersic, pomi fructiferi, prun, tomate, vinete, visin, vita de vie
Cultura BIOnepotrivite
Efect asupra albinelorcu
Mirosusor iritant
Modul de actiunecontact
Scapa deacarieni
StareSC - suspensie concentrata
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.