Menu
Cosul tau

Insecticid concentrat Ectocid Cyper 10 (100 ml), Promedivet

Insecticid concentrat Ectocid Cyper 10 (100 ml), Promedivet
Insecticid concentrat Ectocid Cyper 10 (100 ml), Promedivet
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Cod produs: agrshp_0134
35,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

DESCRIERE

Avand un spectru larg de activitate insecticida asupra majoritatea insectelor, se utilizeaza pentru dezinsectia cladirilor, vehiculelor publice, cladirilor industriale, magazinelor si a adaposturilor, spatiilor destinate pentru cresterea animalelor;

Beneficii:

  • Datorita componentilor, odata cu diluarea acestuia cu apa formeaza o emulsie laptoasa, prevenind consumul accidental de catre manipulator si o dilutie rapida si uniforma a substantei active antiparazitare;
  • La concentratii obisnuite de utilizare, produsul nu este fitotoxic, are toxicitatea redusa pentru operator, animal si mediu si este biodegradabil;
  • Are un spectru foarte larg de utilizare, fiind eficient pentru dezinsecția tuturor spațiilor, inclusiv pentru ferme si adaposturi pentru animale.

Produsul este toxic pentru albine si pesti.

Datorita substantei active a solutiei produsul este atat un insecticid de contact, cat si de ingestie, insa fara interventia gazoasa, fapt ce prezinta avantajul de a permite repunerea in functiune imediata a spatiilor tratate. Piretrinele au actiune neurotropa, actionand la nivelul axonului, atat in sistemul nervos central cat si periferic.

Efectul are loc in doua faze: – initial se produce o activitate excesiva a celulelor nervoase, cauzand hiperexcitabilitatea insectei, tremor si convulsii. Dupa aceasta prima faza urmeaza blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia si treptat la moartea insectei.

Mod de utilizare:

Produsul diluat trebuie pulverizat cu pompe de presiune pe suprafetele ce urmeaza a fi  tratate.

In cazul majoritatii insectelor produsul Ectocid Cyper 10  se dilueaza in apa in concentratie de 1-2% (100-200 ml produs diluat in 10 litri de apa), in functie de gradul si tipul infestarii.

In cazul gandacilor si a altor insecte mai rezistente concentratia se mareste la 3-4 % (300-400 ml produs diluat in 10 litri de apa).

Solutia preparata este practic inodor si nu pateaza peretii vopsiti, cu toate acestea se va evita aplicarea sa pe peretii proaspat varuiti, dat fiind ca piretrinele sunt instabile in medii alcaline.

Amestecul preparat se foloseste in cursul zilei respective.

Masuri de precautie:

Lichid si vapori foarte inflamabili. Nociv in caz de inghitire. Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv in caz de inhalare. Foarte toxic pentru mediul acvatic. Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.

A nu se lasa la indemana copiilor!  A se evita sa inspire vaporii, aerosolii.

Pe parscursul utilizarii, persoanele neautorizate vor parasi camera. Produsele alimentare si hrana pentru animale ambalate necorespunzator, animalele de casa si cele de crescatorie, precum si jucariile, vesela lasata neacoperita si alte obiecte de uz casnic se depoziteaza la loc ferit inainte de inceperea aplicarii produsului.

Acvariile si spatiile amenajate pentru cresterea animalelor terestre se acopera corespunzator (se opreste ventilarea).

Aparatele de gatit, mesele de lucru si alte suprafete de depozitare, pregatire sau consum al alimentelor, precum si articolele de imbracaminte, cele de mobila si altele cu care pielea intra adesea in contact, se acopera de asemenea corespunzator sau se curata, respectiv clatesc inainte de refolosire cu detergent sau substante de curatare alcaline.

In spatiile cu grad de expunere umana ridicata, cum ar fi: camerele pentru bolnavi, gradinite, scoli, camere de locuit, birouri, etc., substanta nu se aplica pe suprafete intinse, ci tratamentul se executa atent vizand prin pulverizare numai cuiburile de daunatori si zonele din imediata apropiere a acestora.

A se evita contactul cu suprafetele proaspat stropite si inca umede. Se va restrictiona accesul copiilor si animalelor de casa la suprafetele tratate.

Inainte de refolosinta spatiile se aerisesc temeinic.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.