Menu
Cosul tau

Insecticid gel pentru combaterea gandacilor, homevo, 5 grame

Insecticid gel pentru combaterea gandacilor, homevo, 5 grame
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Homevo
  • Cod produs: hmv_0005
19,00Lei
10 sau mai multe → 17,80Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Homevo Insecticid Gel Gandaci este cel mai nou, sigur si eficient produs pentru combaterea gandacilor de bucatarie.

Produsul Foval gel gandaci este un insecticid gel gata de utilizare impotriva gandacilor nimfe si adulti. Foval gel gandaci este usor de utilizat datorita modului de ambalare (seringa).

Este apetisant si cu o putere mare de atractie garantand astfel o eficienta maxima in combaterea gandacilor de bucatarie. Produsul poate fi folosit in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, etc.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Se aplica prin punctare din seringa, din 0.5 in 0.5 metri, in zonele frecventate de acestia. Marimea punctelor de produs trebuie sa fie de dimensiunea unui bob de orez. Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti, mai precis in locurile greu accesibile cum ar fi: in interiorul aparatelor de uz casnic si al aparatelor electrocasnice - frigidere, aragaze, masini de spalat, calculatoare, instalatii electrice. De asemeni, in locuri calde si umede - bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor, precum si in locurile intunecate unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

DOZE:

- 1-4 picaturi pentru gandacul auriu si gandacul de mobila (blatella germanica si supella longipapa);

- 2-6 picaturi pentru gandacul negru si gandacul american (blatta orientalis si periplaneta americana);

Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti creand un efect de ,, cascada'', extinzand astfel activitatea Foval gel gandaci. In conditii normale, actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni. Acolo unde avem un nivel major de infestare recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.

AVERTISMENTE

Nu contaminati alimentele, bauturile sau alte recipiente in timpul utilizarii. Nu tratati suprafete absorbante cum ar fi: covoarele sau alternative textile.

COMPOZITIE

Produsul are in componenta atractant alimentar, insecticid (imidacloprid) si Bitrex, o substanta foarte amara care impiedica consumarea acestui produs de catre animale sau oameni.

Imidacloprid pur - 2,15 grame

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.