Menu
Cosul tau

Pistoale de stropit

Producător: Honest Model: hn_635059
Cap dus rezistent la impact puternic. Inaltime ajustabila 2.2m. Tub aluminiu. Ideal pentru a ajunge in spatele florilor. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pen..
69,00Lei 54,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635103
Set alcatuit din 4 componente: 1 pistol pt. stropit; 1 mufa de racord furtun-robinet; 2 mufe de conectare rapida pentru furtun. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentr..
14,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635078
Pistol de stropit cu duza din alama care poate fi reglata pentru 3 moduri de stropire: jet conic, evantai vertical si jet redus. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pent..
29,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635311
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
38,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635073
Pistol prevazut cu parghie de blocare pentru stropire continua si dispozitiv pentru controlul debitului. Duza se poate regla pentru 6 moduri de stropire: jet mediu, jet pulverizat, dus, jet conic, jet fin pulverizat, evantai orizontal. Construit din material plastic foarte rezistent. *Caracter..
9,99Lei
Producător: Honest Model: hn_677970
Greutate - 0,2 Kg *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
21,00Lei
Producător: Honest Model: hn_635077
Pistol pulverizator cu parghie de blocare si dispozitiv pentru controlul debitului. Duza poate fi reglata pentru 8 moduri de stropire: jet conic, jet mediu, jet imprastiat, evantai vertical, evantai orizontal, jet redus, dus si jet pulverizat. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinu..
15,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635312
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
39,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635094
Set alcatuit din 4 componente: 1 pistol pt. stropit; 1 mufa de racord furtun-robinet; 2 mufe de conectare rapida pentru furtun. D[inch] = diametrul furtunului. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPl..
13,99Lei
Pistol DE STROPIT CU TIJA
Lipsa Stoc
Producător: Honest Model: hn_635060
Pistol cu 10 functii reglabile pentru stropit. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
29,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635076
Pistol pulverizator prevazut cu parghie de blocare pentru stropire continua si dispozitiv pentru controlul debitului. Duza se poate regla pentru doua moduri de stropire: jet redus si jet conic. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de ..
9,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635075
Pistol de stropit cu duza reglabila pentru 3 moduri de stropire: jet conic, evantai vertical si jet redus. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea aces..
12,99Lei
Producător: Honest Model: hn_635074
Pistol cu 7 functii pentru stropit: cu jet redus, mediu, mare, cu jet tip dus, cu jet conic, cu jet pulverizat si jet evantai orizontal. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunde..
13,99Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)