Menu
Cosul tau

KOMPO ACC, Fertilizant EU cf Reg CE 1009/2019, Dezinfectant ecologic gunoi de grajd cf Reg CE 848/2018, 10 litri

KOMPO ACC este un fertilizant microbian cu rol de dezinfectare a gunoiului de grajd.

Produsul are în compoziția sa cantități importante de microorganisme care acționează la nivelul materiei organice din gunoiul de grajd, tramsformând-o în nutrienți esențiali pentru plante și în humus.

Gunoiul de grajd este purtător de boli, dăunători și ouă de insecte, motiv pentru care, în cazul în care acesta nu este suficientde maturat (5-7 ani) este obligatorie dezinfectarea.

Gunoiul de grajd reprezintă o sursă importantă de nutrienți și materie organică extrem de necesară în creșterea și dezvoltarea plantelor, însă acesta poatea duce în solarii sau grădini și populații intregi de dăunători prin transferul de ouă (ouă de coropișnițe, viermi etc.).

KOMPO ACC este un produs special formulat pentru dezinfectarea gunoiului de grajd.

Accesta acționează rapid grăbind de până la 600 de ori procesul de compostare (transformare în materie organică pură), inhibând în același timp activitatea factorilor patogeni, respectiv împiedicând eclozarea insectelor și dăunătorilor transferați. 

Mod de administrare:

Nediluat, direct cu pompa pe gunoiul de grajd în doză de 10L / 100 metri pătrați. După administrare se recomandă udarea gunoiului de grajd și întoarcerea (încorporarea) acestuia - respectiv frezarea și mixarea cu pământul. După efectuarea tratamentului se poate planta imediat.

Conținut declarat (%):

10% Carbon organic, Bacillus Subtilis 1x10^5 ufc/ml

P. Fluorescens 1x10^5 ufc/ml

Bacillus Pumilus 1x10^5 ufc/ml

B. Licheniformis 1x10^5 ufc / ml

Bacillus Polymixa 1x10^5 ufc/ml.

 

Depozitare: La loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț (5-25 grade Celsius)

Valabilitate: 12 luni, în condiții optime de păstrare

Produs de: Chromosome Dynamics SA, București, Romania

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.