Menu
Cosul tau

Legume proaspete - Rosii Rila, 1 Kg, Cerveanu Gabriela

Legume proaspete - Rosii Rila, 1 Kg, Cerveanu Gabriela
Contact producator

Rosii de gradina crescute in ferma proprie intr-un mod natural pe teren fertilizat doar cu gunoi de grajd. Rosiile sunt crescute in solariile de polietilena pe care le detinem in comuna Baneasa, judetul Giurgiu. Rosiile sunt naturale, la cerere si in anumite conditii, in sezon, putem asigura livrarea in Bucuresti sau pentru cei interesati acestea pot fi ridicate direct din propria noastra ferma. La cerere, pot realiza si rasad pentru primavara din acest sortiment de rosii.

Daca acest soi ti se pare potrivit pentru a-l cultiva, poti cumpara seminte de aici: Seminte de tomate Rila

Poti, de asemeni, sa-ti alegi orice seminte de pe website, si sa-i propui producatorului sa-ti produca rasad! Gama de seminte o poti vedea aici: Seminte de legume

Nota SemPlus

Poti cumpara cu incredere legume proaspete din Piata SemPlus. Producatorii de legume, flori si fructe din Piata SemPlus sunt producatori cu care noi realizam un parteneriat. Producatorii folosesc imputuri agricole de la noi, pentru a-ti asigura legume proaspete, variate. In functie de distanta ta de domiciliu fata de orice producator din Piata SemPlus sau de varietatea de legume, pretul pe care il agreezi, poti alege orice producator! 

Producatorul declara ca realizeaza intreaga productie in gospodaria proprie, iar modalitatea de vanzare se realizeaza respectand legile si normele legale in vigoare

 

Piata SemPlus
JudetGiurgiu
Produse in PiataTomate

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.